X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

RUDOLPH CARE


"Be Beautiful, Do Good"

Skønheds-brandet, Rudolph Care slog sine rødder første gang i 2009, hvor Andrea Elisabeth Rudolph, grundlægger & CEO startede det i dag velkendte samt anerkendte mærke indenfor beauty-industrien. Hun har fra starten af insisteret på bæredygtig luksus. Det hele startede da Andrea var højgravid, og der ligeså stille kom mere og mere fokus på giftige kemikalier i skønhedspleje. Andrea stillede op som testperson, og fik et chok med de resultater, der kom frem. Hun tog et valg - man skulle ikke længere vælge mellem luksus og bæredygtighed - man skulle have det hele i et produkt. Hendes ønske var ikke på markedet, og det er derfor vi i dag har Rudolph Care på hylderne.

Rudolph Care produkternes udvikling

Hvert eneste produkt fra skønheds-brandet er nøje udviklet - om det er en ansigtscreme eller solcreme til kroppen. Alle produkterne er udviklet med optimal effekt, en god følelse for krop og sind samt et stort nej tak til nogen former for negative påvirkninger af miljø og menneskekrop. Hvert produkt fra Rudolph Care bærer som minimum miljøcertificeringen, Svanemærket - en garanti for, at produktet samt emballagen hverken skade din eller naturens skønhed. Størstedelen af produkterne bærer også den økologiske certificering, COSMOS - den sætter krav til naturligheden i produkterne samt dyrkning og oprindelse af de valgte ingredienser. Alle produkterne er udviklet og produceret i Rudolph Care huset, som ligger i Valby, København, Danmark.

Vi er i Kalstrup Livsstilshus glade for at være en af de nøje udvalgte forhandler af Rudolph Care produkterne. I huset vægter vi selv bæredygtige produkter høj, og det er derfor en af grundene til, at Rudolph Care passer ind hos os. Sammen skaber vi en bedre verden. Selvom brandet efterhånden har nogle år på bagen, så er eventyret kun lige begyndt.