X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

DAY BIRGER ET MIKKELSEN


Shop moderne tøj-klassikere fra DAY Birger et Mikkelsen

De varer, du finder i vores sortiment her, har det tilfælles, at det er klassiske items, som du kan bruge til at style dit outfit til hvilken som helst anledning. På grund af det moderne minimalistiske snit og de rolige, neutrale farver kan tøjet sagtens bruges til et tjekket hverdagsoutfit såvel som en festlig aften i byen. Det gælder, uanset om du vælger et stykke overtøj, en kjole eller en af de flotte, feminine skjorter. Og det er en af de helt åbenlyse nøgler til DAY Birger et Mikkelsens popularitet.

Derfor vil dit nye tøj fra DAY Birger et Mikkelsen sikkert også blive nogle af de go to-items, du hyppigst vil gribe ud efter i skabet – uanset hvad dagen bringer.

Eksklusive styles til den moderne kvinde

Det eksklusive tøj fra DAY Birger et Mikkelsen er ikke noget, der fås overalt. Det er forbeholdt nogle specielt udvalgte butikker, der aktuelt er fordelt på 25 lande over hele verden. Derfor er vi også umådeligt stolte over at give dig mulighed for at købe tøjet her i vores butik og på vores webshop. Både, fordi det er lidt af et privilegium – men også på grund af, at det er svært ikke at blive forelsket i hver eneste genstand, der bærer det anerkendte navn.

Du kan naturligvis se, hvad det er, der gør tøj fra DAY Birger et Mikkelsen til noget ganske særligt i vores fysiske butik i Blokhus. Men faktisk er det lige så trygt og sikkert at bestille varerne hjem her fra vores webshop med nogle ganske få klik. Vi tilbyder nemlig hurtig levering inden for blot 1-3 hverdage – og oven i købet har du mulighed for at få byttet tøjet gratis, hvis størrelsen ikke passer. Vi vedlægger nemlig en returlabel i den pakke, du modtager fra os med dit nye tøj fra DAY Birger et Mikkelsen i.

Så bestil du blot dine varer fra vores webshop i dag og glæd dig til at udvide dit stilsortiment med moderne klassikere fra et af landets største modehuse i nyere tid.