oneseason Australia

Tanken bag oneseason Australia er meget simpel! Smukke sommerkjoler udsendt til forhandlere én gang om året i forår-/sommer sæsonen. Designet fra ”down under” har  afsæt i det australske tropeklima og er inspirereret af de smukke bounty strande, så langt øjet rækker.

Smukke kjoler én gang om året

Designet bag kjolerne er gennemtænkt, så du uanset kropsform og størrelse altid vil komme smuk ud af døren i en oneseason kjole lige efter din smag.

Kjolerne rammer præcis looket til eksempelvis den kommende hyggelige cocktail havefest – men flere af kjolerne er også så lette og enkle, at du passer perfekt over bikinien, når du skal til strandbaren og forsyne dig på en dejlig varm stranddag i sommer halvåret.

Hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS faldt vi for de smukke kjoler på grund af deres simple design og forretningsmodel omkring sommerkjoler i én kollektion om året. Kjolernes snit og form er her foruden et kæmpe aktiv – der er altid en kjole til enhver type pige i Oneseason Australias kjole kollektioner. Materialerne kalder på en dejlig sommerdag og printene giver følelsen af, at solen blot skinner endnu mere på en i forvejen dejlig sommerdag.

Byd hjertelig velkommen til oneseason hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS. Vi glæder os til de varme sommerdage og en dejlig dag på stranden i palmeprint fra oneseason.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration oneseason Australia, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.