JJXX

Du kender med garanti fashion brandet JACK & JONES – og forbinder det formentlig med moderigtigt tøj til herrer. Men inden for nyere tid ændrede denne virkelighed sig: Den danske Bestseller-kæde JACK & JONES udvidede nemlig efter 30 år med herremodeforretningen med lanceringen af JJXX, et nyt modebrand udviklet særligt til unge kvinder. JJXX så dagens lys i 2020 og var at finde i fysiske JACK & JONES-butikker over hele Europa fra oktober 2021. De to x’er i brandets navn betegner kvindekønnet og repræsenterer samtidig modebrandets potentiale: det ukendte, uafprøvede og fremmede. Tænkt som en hyldest til fremtiden og det, der venter forude, er JJXX et modebrand, som er sat i verden med tanke på at redefinere fashion til unge kvinder.

Modebrand til kvinder med fokus på essentials

Med fokus på denim, garderobe-essentials og high fashion finder du blandt kollektionerne fra JJXX spændende fashion items af høj kvalitet, som enhver ung kvinde ikke vil kunne leve uden. Alle items er designet med tanke på aldrig at gå af mode, dvs. at være items, som kvinder kan vende tilbage til dag efter dag og bruge år efter år.

JJXX giver dig de absolutte must-haves til en veludstyret garderobe – både i klassiske farver som sort, hvid og grå, men også i de mere modige og iøjnefaldende nuancer som neonpink, græsgrøn og stærk blå, der trender som aldrig før.

Blandt JJXX-sortimentet finder du både JJXX-jakker, oversize blazere og T-shirts, sweatshirts, bukser og jeans med vidde samt pullovers og bukser i faux leather. Alle items, som lægger op til at blive kombineret på kryds og tværs for at skabe lige præcis det unikke look, som du går efter.

JJXX giver inspiration til en fri og uafhængig stil

JJXX er ikke som alle andre modebrands til unge kvinder, og det er med fuldt overlæg. Brandet er opstået med tanke på at redefinere, hvordan et modebrand bør være: Der skal være plads til individualitet, og brandet fokuserer derfor på, at kvinder skal kunne være og klæde sig lige præcis, som de ønsker. JJXX ønsker at inspirere kvinder til at være frie, stærke, uafhængige og helt igennem cool, hvilket afspejles gennem brandets fire kerneværdier: social, energisk, dedikeret og stærk.

Køb JJXX hos byKalstrup

Hos byKalstrup finder du løbende nye items fra JJXX – og hvilken bedre undskyldning for at sætte tid af til en hyggestund kun for dig selv, hvor du klikker dine favoritdele fra JJXX hjem til garderoben. Vores sortiment fra JJXX er nøje udvalgt til at imødekomme dine fashion-ønsker og ligger i et prisleje, hvor alle kan være med.

Det skal ikke bare være hyggeligt at shoppe fashion online – det skal også være nemt. Shopper du for mindst 400 kroner hos os, er fragten derfor gratis – og så får du desuden en gratis returlabel. Skulle det vise sig, at varerne fra JJXX ikke passer dig, kan du altid returnere tøjet. Har du blot brug for en anden størrelse, får du gratis ombytning hos os.