Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JJXX MARY BLAZER & BUKSER

Mary blazer og bukser

Du er nok bekendt med den traditionelle blazer med tilhørende stive bukser, hvor man altid stod skarpt, dog med kompromis med komforten. Men hvad nu hvis vi fortalte, at nu kan du både se skarp ud, men også føle dig godt tilpas? Det kan du med kollektionen Mary fra JJXX, der opgraderer business casual med bløde pasforme i åndbare materialer som hør. Hør er kendt for sin lette kvalitet, hvilket gør det perfekt til sommergarderoben, mens genanvendt polyester minimerer behovet for nyproduktion af materialet.

Det, der gør Mary blazer og bukser endnu mere attraktive, er at de kan bruges til lidt af hvert, og således ikke er begrænset til en bestemt sæson eller lejlighed. Deres lette kvaliteter gør dem perfekte til ferier, hvor du kan nyde komfort og stil på samme tid. Samtidig kan de også være et ideelt valg til formelle begivenheder som bryllupper eller firmaarrangementer. De er også velegnede til hverdagsbrug, hvor de tilføjer elegance til din daglige påklædning.

Sådan styler du din Mary blazer og bukser

Når kollektioner passer til mange anledninger, er der selvfølgelig lige så mange muligheder, når det gælder styling. For et sofistikeret og professionelt look kan du kombinere dem med en enkel hvid skjorte eller bluse og et par stiletter. Tilføj nogle elegante smykker for at fuldende dit arbejdsoutfit. Til festlige lejligheder kan du style sættet med en silkeblød top og nogle statement-smykker for et glamourøst udtryk. Du kan også tilpasse looket til mere afslappede situationer ved at parre det med en T-shirt og sneakers eller flade sandaler.

Sikker online shopping hos byKalstrup

Vi tilbyder fri fragt for ordrer over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop samt 30 dages fortrydelsesret. Det gør vi for, du kan føle sig tryg i at shoppe online hos os. Vil du gerne spare på fragten, kan du afhente din ordre i vores butik på Torvet 3, 9492 Blokhus for et posegebyr på 4 kr. Skulle det ske, at du sidder inde med nogle spørgsmål, kan du ringe til os på 88 30 33 73 – vi er altid klar til at hjælpe dig.