X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SOFIE SCHNOOR


Hvem er Sofie Schnoor?

Sofie Schnoor står bag brandet af samme navn. Allerede i år 2001 lancerede Sofie Schnoor sin første smukke sko kollektion og lige siden er det selvstændige familieeget brand vokset sig større og tæller i dag 600 detail butikker fordelt over hele verden.

Sofie Schnoor design sko og støvler med ”feel good vibes”

Sofie Schnoor er sit helt eget varemærke med et legende og visuelt stærkt design. Sko kollektionerne hos Sofie Schnoor er fyldt med smukke perler, dekorative nitter og ofte designet med en karakteristisk metalsnude på støvlernes spids. Alle sko, sandaler og støvler fra Sofie Schnoor er ikke blot gennemtænkt design men samtidig komfort for dine fødder. Og flere design klassikere går igen i sko kollektionerne – blandt andet Mathilde, der er en populær ruskinds støvle med flotte nitte detaljer dekoreret på støvlerne. Og den feminine sandal med glimmer i guld mix, er hver sommer sæson et must have.

Smukke ankelstøvler og moderigtigt fodtøj i ruskind med nitter

Uanset om du søger støvler til arbejdsbrug eller fest, har Sofie Schnoor altid et udvalg af anderledes og kantet sko design. Elsker du komfort og følelsen af at være feminin på samme tid, så er vores udvalg af Sofie Schnoor støver det helt rette for dig. Vi har altid et stort udvalg af ankelstøvler og smukke ruskinds støvler der ofte er dekoreret med nitter i smukke mønstre. Sofie Schnoor rammer ofte tvistet mellem en rå og feminin støvle i samme design og derfor kan en Sofie Schnoor sko bruges altid og til et hvilket som helst tøjsæt. 

Elsker du ruskindstøvler har Sofie Schnoor altid et bred udvalg – ofte har de fleste en smuk og elegant hæl men ikke før høj, til gengæld er der tit seje spænder på støvlerne eller rå og rockede nitter påsat. Så hvad enten du søger støvler med guld nitter, støvler med lav hæl, støvler med spænder eller blot ren og skær de sejeste boots, så har Sofie Schnoor altid et design, der måtte lokke.

Sko i alle sæsoner – unikke sandaler om sommeren og spidse snuder på støvlerne hele året

Blandt Sofie Schnoors absolut mest eftertragtede støvler findes cowboy støvlen, der i Sofie Schnoors fortolkninger altid har et feminint twist med en undertone af rå elegance. Ofte har vi dem i ruskind og i smukke farver med den helt rigtige hæl og form på sko silhuetten – så er du til feminin, rock and roll har du temmelig sikkert fundet hjem i et af Sofie Schnoors populære sko design. 

Sofie Schnoor laver også smarte sneakers, men hovedparten i kollektionerne er stilfulde støvletter, ankel støvler med behagelige hæl højde og smukke sandaler med både guldkæder, nitter og glimmer. 

Sofie Schnoor laver eksklusive sko og støvler i høj kvalitet med sit helt eget design tvist – vi elsker dem og viser kun de mest trendy og kommercielle sko og støvler til dig lige her. Oplev alle kategorier inden for fodtøj lige her – hos byKalstrup findes ankel støvler, korte støvler, lange støvler, ruskinds støvler, cowboy støvler, støvler med lav hæl, støvler med dekoration – smukke støvler, unikke støvler, stilfulde støvler, elegante støvler, smarte støvler – vi viser kun det allermest trendy inden for sko fashion.

Sommer sandaler med nitter og guldkæde

Hver sommer sæson lancerer Sofie Schnoor nye smukke sandaler til kvinder i alle aldre. I år er ingen undtagelse og detaljerne er smukke guldkæder, guldspænder og cool fryns – tjek dem alle ud lige her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Sofie Schnoor, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. 
Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.