Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

RE:DESIGNED


Bag om Re:Designed

Re:Designed er en dansk modevirksomhed, som designer tasker, fodtøj og accessories med udgangspunkt i deres danske design-DNA kombineret med et internationalt udsyn. Brandet blev grundlagt i 2003 og har siden da forført kvinder over hele Danmark med deres kollektioner af tasker og accessories i særklasse. Deres mission er at skabe moderne klassikere, der kombinerer æstetik, funktionalitet og kvalitet.

Re:Designed er kendt for fokus på kvalitet

Re:Designed er kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet, hvorfor hver taske er designet og produceret med omhu og opmærksomhed på de mindste detaljer. I taskerne fra Re:Designed er der brugt blødt skind i høj kvalitet, ligesom alle tasker er omhyggeligt syet og forarbejdet i hånden for at sikre den ønskede æstetik og funktionalitet.

Materialerne til taskerne er specialudvalgte ud fra brandets filosofi om, at kun det bedste er godt nok. Dette fokus på kvalitet betyder, at tasker fra Re:Designed ikke kun er pæne, men også utroligt slidstærke grundet brug af kvalitetsmateriale. Her er der virkelig tale om tasker, som kan holde år efter år, og som kun bliver smukkere med tiden med udvikling af et unikt patina, der fortæller historien om deres brug.

Et udvalg af tasker til forskellige anledninger og præferencer

Re:Designed forstår, at hverdagen består af mange forskellige gøremål, og derfor har de skabt et imponerende udvalg af tasker, der passer til enhver anledning. Når du dykker ned i udvalget her på siden, vil du kunne se et forskelligartet sortiment af tasker fra Re:Designed, hvilket er ganske bevidst – vi har nøje udvalgt de lækreste tasker fra brandet, som kan passe til forskellige lejligheder og imødekomme forskellige krav til farve og design. Uanset hvilken taske, du vælger, er der ingen tvivl om, at deres klassiske, enkle og tidløse stil gør det nemt at sætte prikken over i'et på dit look, uanset om du skal på arbejde, ud at shoppe eller til en særlig begivenhed.

Shop Re:Designed-tasker hos byKalstrup

Vi har nøje udvalgt tasker fra Re:Designed. Vi deler Re:Designeds engagement for kvalitet og tidløst design og tror på, at deres produkter vil blive elsket af vores kunder. Uanset hvilken anledning du mangler en taske til, kan du med største sandsynlighed finde det i vores sortiment.

Hos byKalstrup stræber vi efter at levere den samme personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os, uanset hvilke spørgsmål du måtte have angående Re:Designed. Hvis du leder efter styling-inspiration til Re:Designeds smukke tasker, er du velkommen til at besøge vores Facebook og Instagram, hvor du finder os under navnet @byKalstrup.

Vores kundeservice sidder også altid klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller sende en e-mail til mail@bykalstrup.dk. Når du handler hos os og køber for over 400 kroner, får du gratis fragt, og vi garanterer, at vi sender produkterne hurtigt afsted. Du kan forvente en leveringstid på 1-3 hverdage og desuden tilbyder vi gratis retur, hvis du handler for over 400 kroner.