Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TOPPE FRA MBYM

mbyM top

Opdag et stilfuldt udvalg af toppe fra mbyM hos byKalstrup. Vi fører alt fra de klassiske styles til mere trendy snit, og det giver dig alletiders mulighed for at finde den top, der kan udtrykke din personlige stil. Tag et kig i vores udvalg og få det populære skandinaviske touch ind i garderoben.

Fra blonder til asymmetriske silhuetter

En blød og stilfuld top fra mbyM bør kunne findes i ethvert tøjskab. Disse toppe er behagelige at have på, og kan bruges til en palette af outfits – enten som base eller for sig selv. Tag et kig på deres blondetoppe – de tilføjer et raffineret og feminint touch til ethvert outfit. Til en aften ude kan du tage et par baggy jeans eller en lang nederdel på og tilføje hæle og smukke smykker. Eller hvad med et boheme-chic look? Tag et par løstsiddende bukser eller en flowy nederdel og tilføj fine accessories. Uanset hvilken stil du vælger, tilføjer en blonde-top elegance og romantik til dit outfit.

Der er også asymmetriske toppe, som er blevet enormt populære. En top med en asymmetrisk silhuet kan have forskellige detaljer, såsom en skævt skåret halsudskæring, en ujævn kant eller en skiftende længde på ærmerne.

Gratis fragt fra 400 kr.

Det er selvfølgelig ikke kun blonder og asymmetriske snit, du kan finde i vores udvalg. Uanset hvad du leder efter i en kommende top fra mbyM, er vi sikre på, at du kan finde den i vores udvalg.

Skal du forkæle dig selv lidt ekstra? Så skal du altså bare lige vide, at bestiller du for over 400 kr., giver vi fragten, så du kan få dine mbyM toppe leveret lige ud foran din hoveddør uden at det koster ekstra. Derudover tilbyder vi sikker onlineshopping med 30 dages fortrydelsesret, så du kan være sikker på at finde den perfekte top, der passer til din personlige stil.