X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

WOODBIRD TIL KVINDER


Hvilken stil er Woodbird?

Woodbird er et brand, der er en interessant kombination af asiatisk og nordisk kultur, hvor de fusionerer den ikoniske street-stil fra Hong Kong med en afslappet fortolkning af dansk design. Med denne unikke kombination skaber Woodbird nutidigt street-tøj til kunder over hele kloden.

Brande tager udgangspunkt i en passion for streetfashion og deres fortælling starter i 2010 med Lars Munkholm, Jacob Cadovious og Chung Wai Cheung, hvoraf sidstnævnte blev kreativ direktør for Woodbird i 2013. Sammen har de skabt et brand, der fokuserer på tre S’er: statement, sophisticated, street.

Woodbird er et mærke, der går højt op i bæredygtighed, men i stedet for at bare “talk the walk”, vil de også gerne “walk the walk”; derfor har de også et stort fokus på at opretholde deres integritet. De arbejder tæt sammen med nogle af de bedste leverandører og konsulenter inden for miljøvenlighed og sørger for at få de rigtige certificeringer, så de kan være sikre på, at de mindsker deres klimaaftryk. Ærlighed er dermed også en vigtig faktor for brandet, hvilket man tydeligt kan se på tværs af deres sociale medier og Woodbird-fællesskabet.

Stilrent streetwear: udforsk Woodbird til dame

Streetwear er en tøjstil, der har sine rødder i hiphop-, surf-skate- og graffitikultur i lande som USA og Japan, og er i dag defineret som stilfuldt, men casual tøj. Selvom mange tror, at streetwear bare er en trend, er det faktisk en kulturel bevægelse, som kendetegnes med oversized T-shirts med grafisk print, baggy cowboybukser og fede sneakers. På trods af disse velkendte fællestræk omhandler streetwear-stilen mest af alt følgende: dine egne præferencer. Det er derfor en stil, der tillader dig at mikse og matche på tværs af stile, farver og mønstre.

Når du udforsker Woodbirds udvalg af tøj, vil du derfor finde streetwear-essentials, som du let kan sammensætte med alt dit andet tøj. For eksempel har deres T-shirts et enkelt design og et løst fit, som kan bruges enten med nogle stramme bukser, løse jeans såvel som en lang nederdel. Hvis du er modig, kan du også tage den på udover en kjole. Når temperaturen er begyndt at falde, kan du altid bruge en Woodbird-hoodie over hele dit outfit, uanset om det er casual eller mere sofistikeret, hvis du ønsker at skrue op for dit streetwear.

Casual Woodbird-jeans til hverdagen

Når det kommer til det ultimative tøj at have i garderobeskabet, kan du ikke komme uden om et par fede jeans. De går aldrig af mode, men du kan være sikker på, at deres pasform ændrer sig konstant, og du vil finde nogle af de mest stilfulde jeans på markedet, når du udforsker vores udvalg af Woodbird-bukser. Med udgangspunkt i streetwear vil du nok hurtigt lægge mærke til, at deres bukser favoriserer en mere løs form med lige ben, da et baggy design stemmer overens med street-stilen.

Uanset om du selv er tilhænger af street-stilen, eller om du er mere til et elegant udtryk, kan du bruge Woodbird-jeans. Når du skal på arbejde, kan du altid bære dem sammen med en hvid skjorte og nogle stilfulde, chunky loafers og en habitjakke, hvorimod du nemt kan spice et par Woodbird-bukser op med en farverig top og nogle statement-smykker. Deres jeans kan fås i flere forskellige modeller og farver, så du kan vælge det par jeans, som passer bedst til dig og dine behov.