X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

VILA


Bestseller har skabt den ”piget pige” på den fede måde i Vila 

Elsker du det lidt edgy piget look med et snert af gipsy girl og flæser, så vil du uden tvivl føle dig godt tilpas i Vila. Enhver pige, der søger feminin design til rimelige priser, vil gå begejstret til værks på en shoppetur rundt i Vilas tøjkollektioner. Og hold dig endelig ikke tilbage – Vila er flotte varer til billige priser og hvem vil ikke gerne have meget for pengene. Vila er dygtig til dét, de kan og det er hverdagsmode til overkommelige priser til gode kvaliteter og flotte looks. Der er kun positive beskrivende ord at sige om Vila og alt dét, de kan tilbyde dig, der elsker hverdagstøj med et tvist af romantik og god feminin stil. 

Vila er dygtig på både toppe og kjoler – og prisen er lav 

Et godt tilbud fra Vila findes hver dag hele året rundt hos byKalstrup. Vila laver uomtvistelig smart tøj til fornuftige priser og kvaliteten matcher flot prisen. Ønsker du nyt tøj lidt oftere til billigere budgetter er Vila dit helt perfekte valg. Søger du samtidig praktisk tøj, der passer til både arbejde og hverdagsliv, så er Vila billig luksus til stor glæde for dig. Men Vila er også ekspert i kjoler, der kan dække ethvert behov til både fest og hverdag. Uanset hvilken Vila kjole du måtte falde for, så kan den dække dine behov bredt såvel i forhold til arbejde og festligheder. 

Vila kjoler gør det nemt at føle sig tilpas i sit tøj og skaber nemt følelsen af at være smuk feminin 

Alle kjoler fra Vila er det vi kalder ”nemme at hoppe i” – pasform og anvendeligheden er i højsæde og ofte kan du nemt shoppe dig til en smuk printet Vila kjole til billige penge. Chiffonkjoler er i særlig grad populære fra Vila og viskose kjoler det samme. De fleste kjoler fra Vila har knælængde, men Vila laver også maxi kjoler og super smukke, lette sommerkjoler, der både kan bruges på stranden og i hverdagen på job. Stropkjoler til billig pris er nemt at finde fra Vila hos byKalstrup.dk og halvlange t-shirts kjoler det samme. Alle kjoler er populære til rejsekufferten, men egner sig ligeledes til en skøn og varm sommerdag i Danmark. Men uanset om du leder efter en kjole med kort ærme, en kjole med lang ærme eller en kjole med flot snit, så kan Vila næsten altid levere og inden for et lavt tøj budget. 

Vila top for under 200,- 

Fra Vila kan det lykkes at finde en super feminin og smuk top for under 200,- Og trods den lave pris vil toppen fortsat være af fin kvalitet og med detaljer, der gør den smart og prisværdig. Toppe fra Vila findes i alle snit og former, farver og mønstre men fælles for dem alle er den gode pris. Det er ikke svært at finde anvendelige og lækre overdele for Vila der både kan dresses op og ned alt afhængig af anvendelsesbehovet til hverdag eller fest. En lækker top fra Vila er billig og samtidig ofte strygefri, hvis du vælger chiffon kvaliteterne, der er nemme at vaske og klar til brug direkte derefter.   

Vila bluser for under 300,-

Hos byKalstrup.dk finder du altid et kæmpe udvalg af Vila bluser, Vila toppe og generelt alle typer af Vila overdele. Hos KALSTRUP er vi fan af Vila, og de meget fordelagtige priser, du får smart tøjdesign for. Vila er dygtig til v-udskæring i deres toppe og laver såvel korte og lange toppe og tunika skjortebluser. Ofte er det ikke svært at finde Vila overdele i ensfarvet materialer, men Vila laver også ofte toppe i smukke prints og med et lille ærme, så overarmen er dækket. 

Vila t-shirt – Vidreamers modellen er en klassiker 

Vila er ekspert i basis tøj og en af deres helt store succeser er vidreamers t-shirten til kun 130,-. Den findes hele året rundt i et væld af forskellige farver. Som noget nyt tilbydes vidreamers også snart i en stribet t-shirts variant. Vidreamers t-shirtsen er populær på grund af sin fantastiske pasform og lille ærme med feminint opsmøg. 

Vila har skabt den blødeste strik med Viril strik serien

Viril hedder det blødeste strik program fra Vila, der hele året er en kæmpe succes, hvad enten du søger en dejlig blød cardigan, en varm striktrøje eller en skøn strikkjole. Viril strik serien fra Vila er yderst populær og til skarpe priser. Viril cardigan findes i mange farver og i to længder en halv lang cardigan og en lang cardigan – begge er meget anvendelige og ekstra bløde. Den rosa farvet cardigan fra Vila er særlig populær, men alle farver i viril strik overdele fra Vila er bedst solgte. Begge disse er åbne cardigans, men Vila laver også en lukket cardigan med knapper i Viril serien og den har længde til jeans bælte kanten og findes ofte i basis farverne sort og grå.