X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

CARDIGANS TIL KVINDER

Uanset om du søger en cardigan til arbejde eller over din kjole til festen, så findes den lige her hos byKalstrup. Vi elsker cardigans i alle længder og materialer, vi elsker varme cardigans og praktiske cardigans – men vi er jo fashionister så den helt trendy cardigan med ekstra længde er bestemt også blandt vores favoritter. Kik med lige her.

Her kan du altid finde en cardigan, der passer lige præcis dig

Hos byKalstrup elsker vi alt ved cardigans! En lækker cardigan kan både være afslappet og samtidig tjene et dejligt praktisk formål. Mange føler sig godt tilpas i en skøn, vamset cardigan, der er nem at hygge sig i og samtidig holder dig dejlig varm. Er du kuldskær findes der ikke noget skønnere end en varm og praktisk cardigan i lækker uld, du lynhurtigt kan smide igen, hvis temperaturen pludselig stiger.

Der er en cardigan til alle ugens dage og alle formål

Varme cardigans er lige så eftertragtede som tynde cardigan. Ofte er det rart med en let og tynd cardigan, du kan tage af og på, når du sidder på arbejde eller uden for en sommeraften, hvor vejret ofte skifter. Sense fra Sibin Linnebjerg er en yderst anvendelige kort cardigan over en hvilken som helst top eller kjole. Mary cardigan long og Mary cardigan short bliver begge hele sommerhalvåret brug som alternative jakker og hele vinteren til at holde sig dejlig varm og smart i.

Bredt udvalg af cardigans

byKalstrup har hele året et bredt udvalg af cardigans. Vi tilbyder i alle sæsoner sommercardigans og vintercardigans, men i virkeligheden har en cardigan ingen sæson. Du vil altid kunne finde en cardigan til ethvert formål hos byKalstrup. Om du søger efter cardigan over din kjole eller en cardigan med lomme, så finder du din cardigan lige her. Vi har lange cardigans, korte cardigans, tynde cardigans, varme cardigans, cardigans med ekstra længde, praktiske cardigans og alle i smukke farver og bløde, lækre kvaliteter.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor de mange lækre cardigans, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @kalstruplivsstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.