Billi Bi

Det anerkendte brand Billi Bi blev lanceret helt tilbage i 1936 af Søren og Evelyn Friis, som startede med at producere børnesko i en gammel stald på Vibevej i Nordvest kvarteret i København. Der er sket meget siden da, og i dag ses Billi Bi som et af de stærkeste brands i den danske og skandinaviske skomode industri.
Billi Bi er teknisk set kun 25 år gammelt, men familien bag brandet har historie helt tilbage til 2. verdenskrig med at lave sko. Familien Friis har lavet sko siden 1936, og i dag er det barnebarn Carsten der står for det modebevidste brand.

Hos byKALSTRUP tilbyder vi flere forskellige styles til kvinder fra Billi Bi. Vores sortiment er altid sæsonbestemt og alsidigt, så du har masser at vælge i mellem, ligegyldigt om din smag er til farver og funk eller sort og nitter.

Billi Bi er blevet skabt ud fra tankegangen omkring det unge, edgy og moderigtige design. Sko-brandet er et af de største inden for modeverdenen i både Danmark og Skandinavien. Alle de lækre sko bliver i dag produceret i italienske skindmaterialer i højeste kvalitet, og der er absolut ikke gået ned på komforten for dine fødder.

Hos  byKALSTRUP kan du shoppe et bredt sortiment inden for Billi Bi-sko til enhver kvindes smag.