Billi Bi

Der er nok ikke mange brands, der kan prale af at være inspireret af det franske køkken. Men det er Billi Bi, det erfarne men trendy skomærke som sætter en ære i at lave sko der er unge, edgy og moderigtige.

Billi Bi er teknisk set kun 25 år gammelt, men familien bag brandet har historie helt tilbage til anden verdenskrig med at lave sko. Familien Friis har lavet sko siden 1936, og i dag er det barnebarn Carsten der står for det modebevidste brand.

Hos Kalstrup tilbyder vi flere forskellige styles til kvinder fra Billi Bi. Vores sortiment er altid sæsonbestemt og alsidigt, så du har masser at vælge i mellem, ligegyldigt om din smag er til farver og funk eller sort og nitter.

Billi Bi er blevet skabt ud fra tankegangen omkring det unge, edgy og moderigtige design. Sko-brandet er et af de største inden for modeverdenen i både Danmark og Skandinavien. Alle de lækre sko bliver i dag produceret i italienske skindmaterialer i højeste kvalitet, og der er absolut ikke gået ned på komforten for dine fødder.

Hos KALSTRUP finder du et bredt sortiment indenfor Billi Bi, og sko til enhver kvindes smag.