Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BILLI BI


Sko siden 1936

Før krigen startede Søren- og Evelyn Friis med at producere børnesko i en gammel stald i Nordvest kvarteret i København. Efter nogle år udvidede de deres sortiment og begyndte at designe sko til kvinder. Dengang hed firmaet Fransi, og de blev hurtig kendt for deres lækre sko, hvor hovedværdien var og stadig er kvalitet, kreativitet og stærkt håndværk. I dag er det barnebarnet Carsten Friis, som driver virksomheden, og han udviklede brandet Billi Bi i Fransi A/S, som i dag er signatur brandet. Deres succes er kun vokset, og de et af de førende skobrands i både Danmark og Skandinavien, og kan shoppes i mere end 24 lande verden over.

Alle sko fra Billi Bi bliver produceret i sydeuropa, og er fremstillet af lækre italienske skindkvaliteter. Du får sko, som er i højeste kvalitet og har den perfekte komfort for dine fødder - der bliver ikke gået på kompromis med håndværket. Hvis du vægter alt dette højt, så er Billi Bi det helt rigtig brand for dig på din skohylde. Shop moderigtige støvler med et trendy look, eller den helt klassiske sofistikeret sorte støvle. Du finder også de lækreste sandaler med fine deltaljer, og sneakers, hvor det cool/sporty look kommer til udtryk, men samtidig også det klassiske enkle.

Hos byKalstrup.dk er vi sikre på, at du nok skal finde det hele rigtig par sko - om det er støvler, sneakers eller sandaler du er på udkig efter. Du finder Billi Bi på vores webshop og i vores fysiske butik i Blokhus.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvilken sko, som passer bedst til dig fra Billi Bi, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.