Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MAANESTEN


Maanesten

Maanesten er et dansk smykkebrand, der siden 2010 har begejstret og betaget mange smykkeelskere i Danmark og resten af verden. Maanestens smykker er inspireret af naturen og den spirituelle verden og er ofte prydet med de smukkeste naturlige sten og krystaller. Dyk ned i Maanestens fortryllende univers.

Udforsk Maanestens spirituelle univers

Maanesten er kendt for sine unikke og dragende design af smykker i høj kvalitet til kvinder, og man fornemmer brandets kreativitet og nytænkning i hvert eneste smykke. Alle Maanesten smykker er designet med øje for detaljen, hvilket giver en unik og personlig følelse til hvert enkelt smykke. Med organiske former, farvede sten og ru overflader er det smykker, der virkelig tiltrækker sig opmærksomhed på den bedst tænkelige måde.

Maanesten er meget mere end bare smukke og klædelige smykker til den modebevidste kvinde. Det er smykker, der med deres sten og krystaller alle indeholder unikke egenskaber og en masse symbolik. Du finder selvfølgelig Maanesten smykker med månesten, som efter sigende besidder en sensuel, guddommelig energi og en healende kraft, som kan styrke din intuition og forbinde dig til din indre gudinde. Og så er månesten utrolig flot og dekorativ sat sammen med sølv, guld og andre skønne materialer.

Find Maanesten smykker hos byKalstrup

Vi er faldet pladask for Maanestens dragende og spirituelle univers, og vi er vilde med deres helt unikke og genkendelige design. Du finder derfor et stort udvalg af Maanesten ringe, halskæder, armbånd og meget mere her på siden.

Selvom Maanestens smykker er iøjnefaldende, laver de også mere enkle styles til dig, der foretrækker det. Som Maanesten selv udtrykker det, laver de smykker for alle – til alle..

Vi kan også varmt anbefale Maanesten smykker som en gave til en, du holder af. Hun vil helt sikkert sætte pris på den betænksomme tanke og den symbolik, smykket repræsenterer.