Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STROPPER FRA MARC JACOBS

Marc Jacobs taskerem

En Marc Jacobs taskerem er et stykke stof eller andet materiale, der bruges til at bære selve tasken. Taskeremme fra Marc Jacobs kan udskiftet efter præference, hvilket giver tasken et udtryk efter eget ønske. Remmen gør, at man kan bære tasken over skulderen eller i hånden. En Marc Jacobs strap kan være justerbar i længden for at tilpasse ens størrelse.


En Marc Jacobs strap kan ændre udtrykket for din taske

Føler du, at det bliver lidt kedeligt at gå med den samme Marc Jacobs håndtaske? Vi har et alternativ til at købe en helt ny. En Marc Jacobs håndtaske består nemlig ikke kun af selve tasken; taskeremmen udgør også en æstetisk funktion. Her på siden finder du hele vores udvalg af Marc Jacobs straps. 

Det er nemt og enkelt at udskifte en Marc Jacobs taskerem, og det sætter din taske i et helt nyt lys. Vi har Marc Jacobs taskeremme i forskellige farver og mønstre. Med en ny Marc Jacobs taskerem er det formentlig kun dig, der vil bemærke, at tasken ikke er ny. De fleste vil nemlig betragte din taske fra et helt nyt perspektiv. 

Med flere forskellige Marc Jacobs straps – som i øvrigt er nemme at udskifte – har du mulighed for at skifte ud i dit daglige udtryk. På den måde kan remmen sidestilles med at købe et hvilken som helst andet stykke tøj.


Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores Marc Jacobs taskeremme 

Har du spørgsmål til vores taskeremme fra Marc Jacobs? Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål med den største professionalisme. Du kan skrive til os på mail@bykalstrup.dk, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også ringe til os på tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Vi ser frem til at hjælpe dig!