X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HØR TIL KVINDER

Hør er forårets og sommerens helt store trend

De mange lækre styles i hør er er nok forårets- og sommerens største trend. Du får et let, enkelt og lækkert look samtidig med det altid er super behageligt og afslappet at have på. Style dig fra top til tå med - om det er skjorte, bukser, shorts eller kjole. Du kan altid style hør til alt andet i din garderobe. Helt enkelt, så går du aldrig galt med de mange lækre hørstyles du finder hos byKalstrup. Bær linned året rundt om det er koldt eller varmt.

Oplev de mange fordele ved tøj i hør

Der er mange fordele ved at vælge tøj lavet i hør. Først og fremmest er hør som beklædning utroligt behageligt at have på. Det lette og åndbare stof giver en luftig fornemmelse, der er perfekt til både de varme og køligere måneder. En anden fremragende kvalitet ved hør er dets holdbarhed. Hør er et slidstærkt og modstandsdygtigt materiale, som kan håndtere hverdagsbrug. Derudover holder hørtøj sig også godt over tid, hvilket gør det til en værdig investering.

Hørtøj er desuden allergivenligt og skånsomt mod huden. Det gør det meget velegnet til kvinder med følsom hud eller dem, der foretrækker at undgå syntetiske materialer. Hørtøj tillader huden at ånde og reducerer risikoen for irritation eller allergiske reaktioner.

Sidst, men ikke mindst, er hørtøj skønt, fordi det er så alsidighed. Det kan styles på utallige måder og tilpasses til forskellige anledninger. Uanset om det er en afslappet dag på kontoret eller en festlig begivenhed, kan hørtøj styles efter behov. Det gør det essentielt i enhver garderobe og kan bruges igen og igen.


Oplev et hav af forskellige hørstyles hos byKalstrup

Vi giver dig et lækkert bredt udvalg af hør på webshoppen og i vores fysiske butikker. Shop skjorter, bukser, shorts og kjoler fra forskellige brands og i et hav af skønne hørblandinger og farver. Du kan opleve brands som OnlyJDYJJXXmbyMNümphLeveté Room samt mange flere. 

Hørskjorter

Du kan bruge hørskjorter til enhver anledning – om det er arbejde, festlige begivenheder eller en dejlig solskinsdag på stranden. Kombiner skjorten med et par matchende bukser eller shorts. Eller brug din hørskjorte med et par cool, lyse jeans med sneakers til for et afslappet udtryk. Uanset hvordan du styler din skjorte i hør, vil du opnå et let og lækkert look. Oplev alle vores hørskjorter fra blandt andet Only i mange lækre farver lige her.


Hørbukser

Et par hørbukser i din garderobe er et must-have. Du vil altid føle dig godt tilpas, afslappet og lækker. Style dine bukser til en matchende hørskjorte, eller sæt en blød strik dertil i efteråret eller simpel top til foråret/sommeren. Hørbukserne kan både styles lækkert med slippers, sandaler og sneakers. Oplev et hav af hørbukser fra både Only og mbyM i mange skønne farver her.

Hørbukser

Et par hørbukser i din garderobe er et absolut musthave. Du vil altid føle dig godt tilpas, afslappet og lækker. Sammensæt dine bukser med en matchende hørskjorte, en blød strik om efteråret eller en enkel top til foråret og sommeren. Hørbukserne kan både styles med slippers, sandaler og sneakers alt efter det ønskede udtryk. Oplev et hav af hørbukser fra både Only og mbyM i mange skønne farver her.

Hørshorts

Hørshorts er essentielle i enhver sommergarderobe. De er altid skønne at have på, uanset hvad anledningen er. Hav dem på, når du skal på stranden eller skal bruge en lækker sommeraften ude i byen. Du kan tilføje en lækker hørskjorte, T-shirt eller en enkelt sommertop med en blazer over, alt efter hvilken stil du går efter. Du finder de mange skønne hørshorts fra Leveté Room Only, mbyM og andre brands hos os.

Hørkjoler

Med en hørkjole får du den eneste kjole, du behøver til foråret og sommeren. Hørkjolen er altid smuk at se på, uanset hvordan du styler den. Vi elsker den til stranden med en bikini under, og vi er ellevilde med kombinationen af en hørkjole med et par fine stiletter, når du skal ud om aftenen. Oplev hørkjolen i forskellige styles hos os.