X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

HØR TIL KVINDER

Hør er forårets og sommerens helt store trend

De mange lækre styles i hør er er nok forårets- og sommerens største trend. Du får et let, enkelt og lækkert look samtidig med det altid er super behageligt og afslappet at have på. Style dig fra top til tå med - om det er skjorte, bukser, shorts eller kjole. Du kan altid style hør til alt andet i din garderobe. Helt enkelt, så går du aldrig galt med de mange lækre hørstyles du finder hos byKalstrup. Bær linned året rundt om det er koldt eller varmt.

Oplev et hav af forskellige hørstyles hos byKalstrup

Vi giver dig et lækkert bredt udvalg af hør på webshoppen og i vores fysiske butikker. Shop skjorter, bukser, shorts og kjoler fra forskellige brands og i et hav af skønne hørblandinger og farver. Du kan opleve brands som OnlyJDYJJXXmbyMNümphLeveté Room samt mange flere. 

Hørskjorter

Du kan bruge din/dine hørskjorter til enhver anledning - om det er arbejde, til festlige begivenheder eller en dejlig solskinsdag på stranden. Style skjorten til mathende bukser eller shorts. Eller style din hørskjorte til et par cool lyse jeans med sneakers til. Uanset, hvordan du style skjorten vil du opnå et afslappet, let og lækkert look. Oplev alle vores hørskjorter fra blandt andet Only i mange lækre farver lige her.

Hørbukser

Et par hørbukser i din garderobe er et must-have. Du vil altid føle dig godt tilpas, afslappet og lækker. Style dine bukser til en matchende hørskjorte, eller sæt en blød strik dertil i efteråret eller simpel top til foråret/sommeren. Hørbukserne kan både styles lækkert med slippers, sandaler og sneakers. Oplev et hav af hørbukser fra både Only og mbyM i mange skønne farver her.

Hørshorts

Hørshorts er absolut et must-have i vores sommergarderobe. De er altid skønne at have på uanset, hvilket anledning du hopper i dem til. Vi elsker dem både på stranden og en sommeraften ude. Style dem med matchende hørskjorter, t-shirts eller enkle sommertoppe med blazer over. Du finder de mange skønne hørshorts fra flere forskellige brands hos os. Blandt andet Leveté Room, Only, mbyM samt mange flere.

Hørkjoler

Med en hørkjole får du den eneste kjole du behøver til foråret og sommeren. Hørkjolen er altid super smuk på uanset, hvordan du style den. Vi elsker den en dag på stranden med bikini under, og vi elsker hørkjolen med et par fine stiletter fra Sofie Schnoor en aften ude. Oplev hørkjolen i forskellige styles hos os, og fra et hav af lækre brands - Only, Leveté Room, Rabens Saloner samt mange flere.