Ivy Copenhagen

Ivy Copenhagen er et dansk denim-brand, som blev grundlag i 2016 af designeren Henriette Pieszak, som har mere end 20 års erfaring inden for mode og design.
Augusta Wide Leg Jeans
Ivy Copenhagen Augusta Wide Leg Jeans
DKK 900,00
Karmey Chino
Ivy Copenhagen Karmey Chino
DKK 800,00
Kelly Exclusive Jeans
Ivy Copenhagen Kelly Exclusive Jeans
DKK 800,00
Tony Denim Skjorte
Ivy Copenhagen Tony Denim Skjorte
DKK 900,00
Shane Denim Wash Skjorte
DKK 900,00
Kylie Leather Skjorte
Ivy Copenhagen Kylie Leather Skjorte
DKK 1.900,00
Hay Cargo Jeans
Ivy Copenhagen Hay Cargo Jeans
DKK 1.000,00
Alexa Ankle Zip Jeans
Ivy Copenhagen Alexa Ankle Zip Jeans
DKK 800,00
Zoe Denim Nederdel
Ivy Copenhagen Zoe Denim Nederdel
DKK 800,00
Tara Flare Vintage Col. Jeans
DKK 800,00
Karmey Chino
Ivy Copenhagen Karmey Chino
DKK 800,00
Matti Denim Skjorte
Ivy Copenhagen Matti Denim Skjorte
DKK 900,00
Mia Jeans Wash Central Park
DKK 800,00
Alexa Ankle Zip Jeans
Ivy Copenhagen Alexa Ankle Zip Jeans
DKK 800,00
Frida Cool Black Jeans
Ivy Copenhagen Frida Cool Black Jeans
DKK 800,00

Ivy Copenhagen - Bukser og Jeans fra Ivy Copenhagen

Ivy Copenhagen - Designeren bagHendes ambition er at designe moderigtige jeans, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed.
Deres store kendemærke er at designe jeans med massere af stretch i, som giver dine jeans den perfekte kvalitet, som passer til enhver kvindes kropstype.

Ivy Copenhagen - Et stort udvalg


I vores sortiment fra Ivy Copenhagen finder du et bredt udvalg af de mest populære jeans og bukser. Vi har blandt andet de populære Alexa Ankle Wash Rio, Daria Jeans Distressed White, Alice MW Pant Ecru som er topfavoritter for folk der kan lide de lysere denim jeans og de helt hvide jeans. Vi har også et bredt udvalg af mørkere jeans fra IVY, som blandt andet Daria Jeans Shanghai, Alexa Ankle Cool Black og Rosie Jeans Seriously Black. Du finder mange flere varianter end de ovennævnte, og du er altid velkommen til at spørge os om råd og vejledning.

Ivy Copenhagen - Et godt stykke håndværk


Alle jeans fra Ivy Copenhagen er designet til den stilbevidste kvinde der ved hvad hun vil have. Bukserne e ralle sammen lavet i top kvalitet og gode materialer, der gør at de hele tiden at behagelige at have på. Vi oplever at folk der har prøvet bukser fra Ivy Copenhagen, bliver ved med at købe Ivy fremover fordi de bare ikke kan finde andre bukser der sidder godt og behageligt hele dagen, holder kvaliteten og ser godt ud på samme måde. Ivy Copenhagen står bag en bred vifte af forskellige typer jeans, så du altid kan være sikker på at finde de perfekte bukser til dig.

Hos Kalstrup kan du shoppe alle bestsellerne fra Ivy Copenhagen - Blandt andet Alice, Daria og Alexa som er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe.