Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

IVY COPENHAGEN


Et bredt udvalg af IVY Copenhagen-jeans til alle kropstyper

I vores nøje udvalgte sortiment fra IVY Copenhagen finder du de mest populære jeans og bukser fra det danske brand, og der er med garanti også et par – eller flere – som passer perfekt til dig. IVY-jeans er kendetegnet ved høj komfort med masser af stretch, som gør dem behagelige at have på hele dagen igennem, uanset hvilken model du vælger. Og forskellige modeller er der masser af – du finder både jeans med lige ben, brede ben, 70’er-inspirerede flared jeans, skinny jeans, chinos og shorts. Også, når det gælder farverne, er der et hav af muligheder. Du finder naturligvis en klassisk lys eller mørk vask, men også skønne pastelfarver og sorte og hvide jeans.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige præcis den pasform og den farve, der passer bedst til dig og din krop.

IVY Copenhagen har fokus på kvalitet

Alle jeans fra IVY Copenhagen er designet til den stilbevidste kvinde, der ved, hvad hun vil have. Bukserne er fremstillet i topkvalitet og gode materialer, som gør, at de er behagelige at have på. Vi oplever, at kvinder, der har prøvet bukser fra IVY Copenhagen, bliver ved med at sværge til IVY, fordi de bare ikke kan finde andre bukser, der sidder godt og behageligt hele dagen og holder kvaliteten lige så godt efter lang tids brug og mange vaske.

Hos byKalstrup.dk kan du shoppe alle bestsellerne fra IVY Copenhagen – blandt andet Alice, Daria og Alexa som er absolutte musthaves i enhver kvindes garderobe. Du finder desuden et udvalg af IVY Copenhagen-skjorter i lækre materialer som læder og denim.

Køb IVY Copenhagen online med fri fragt og gratis retur

Vi vil gerne være din foretrukne IVY Copenhagen-forhandler, og derfor har vi gjort det ekstra attraktivt at købe de populære jeans hos os. Når du bestiller for mere end 400 kr. hos byKalstrup.dk, giver vi dig nemlig både fri fragt og gratis retur – så kan du nemt bytte bukserne til en anden størrelse, hvis de mod forventning ikke skulle sidde helt, som du havde håbet.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice ved at ringe på 21 13 60 40 eller sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.