Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

RINGE FRA MAANESTEN

Maanesten ringe

Drømmer du også om Maanestens smukke smykker? Du er langt fra alene! Maanesten er blevet utroligt populært, især deres fantastiske udvalg af ringe, som du finder her på siden. Lad dig fortrylle af Maanestens unikke design og håndværk, og find din næste yndlingsring blandt vores udvalg.

Detaljerige smykker fra Maanesten med inspiration fra naturen

Maanesten har et bredt udvalg af ringe, der alle er beviset på, at vi her har at gøre med et brand, som formår at kombinere nytænkning og design på en særlig måde, der gør ringene til Maanesten – og deres øvrige smykker for sig vidt – til noget for sig. Når du kaster blikket på ringene vil du således kunne registrere, hvordan dit blik fæstnes på én detalje for blot at lade det observere den næste – ringene er med inspiration fra naturens bølgende former og enorme detaljerighed designet til at skabe iøjenfaldenhed og tilføre et strejf af magi til hånden, der bærer den. Det gør disse ringe det perfekte valg for dig, der ønsker smykker, som er mere komplekse end simple, og hvor du føler, du opdager noget nyt, for hver gang du kigger på dem.

Maanesten ring i guld eller sølv? Med eller uden sten?

Maanestens ringe kan – som mange andre smykker – naturligvis både bæres alene som statement-stykker eller kombineres med andre ringe, hvis du er til en mere mixet stil. Alle deres ringe er lavet af genanvendt sterlingsølv eller 18 karat forgyldt sterlingsølv, og mange er prydet med ædelsten eller perler, der tilfører et ekstra touch til den i forvejen store detaljerigdom, de forskellige strukturer bidrager til i ringen. Med det sagt er der også ringe fra Maanesten, som henvender sig til dig, der holder af et mere minimalistisk design – her vil ringene, som blot har en simpel banket overflade og som hverken er udsmykket med sten eller symboler formentlig være sagen.

Hvad end du er til det overdådige eller det enkle, kan du finde en Maanesten ring, der passer til din smag. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find din favorit, som vil glæde dig hver gang du ser på den.