X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

CRĀS CPH


Cras Cph bruger de bedste bæredygtige materialer

Designerne selv betegner Cras som “modetøj, der tilfældigvis også er bæredygtigt – som det bør være”. Det er simpelthen en selvfølge, at tøjet er produceret så bæredygtigt som overhovedet muligt. Derfor fremstilles alle kollektioner også ved hjælp af certificeret genanvendt polyester fra plastaffald, certificeret økologisk bomuld, biologisk nedbrydelig og bæredygtig tencel, bæredygtig ECOVERO-viskose og denim samt uld med lav indvirkning på miljøet.

Og det er ikke kun tøjet, der er bæredygtigt – det er halsmærkerne samt etiketterne på tøjet også. Alle materialerne er i høj kvalitet, hvillket giver dit tøj længere levetid og sørger for, at det måske også kan blive videregivet til venner eller velgørenhed.

Cras Cph har produktion i Kina, hvor fabrikken jævnligt besøges for at sikre, at alle krav til produktionen bliver overholdt. I Europa arbejder de kun sammen med BSCI-certificerede fabrikker beliggende i Portugal og Tyrkiet. Cras er også meget stolte over, at en del af deres strik bliver produceret hos et familieejet firma på dansk jord og har et mål om at udvide dette i fremtiden.

Når bæredygtighed og mode går hånd i hånd

Cras er lykkedes med at skabe et modebrand, hvor ansvarlighed er sat højt. Begge designere og grundlæggere, Christiane Hagger og Anne Charlotte Lembye, har en stor kærlighed for farver, og de elsker tøj, som med deres egne ord “støjer lidt”. Dette ses også tydeligt i deres mange fantastiske styles.

Cras tror på en bæredygtig fremtid, og de tror på, at mode kan være både sjovt, lækkert og glamourøst, samtidig med at det er bæredygtigt. Hos byKalstrup finder du blandt andet kjoler i lækre farver og flotte print, ligesom der er kjoler med sjove og cool detaljer. Vi synes, Cras skiller sig ud fra andet, vi har set i modebilledet, og vi er derfor superstolte over at have fået det i huset og på webshoppen. Cras giver dig, som elsker at shoppe, muligheden for at shoppe grønt blandt moderigtige styles.

Ønsker du et frisk pust til din garderobe, så er det smukke Cras-tøj helt sikkert et godt valg for dig. Shop med god samvittighed, og skil dig ud med de farverige print.