X
Fri Fragt pĂĽ ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

T-SHIRTS FRA ELSK

Giv dig selv og naturen et kram med en ELSK t-shirt

En t-shirt fra ELSK er ikke bare en t-shirt. Det ligger ogsĂĽ lidt i navnet ELSK – det handler om kĂŚrlighed. KĂŚrlighed til naturen. Og den kommer til udtryk i ELSK t-shirts i bĂĽde design og deres bĂŚredygtige vision. 

Du finder derfor ELSK t-shirts til dame med print af isbjerge, lyng og svampe. Og du finder ogsĂĽ hele enkle og ensfarvede ELSK t-shirts i nedtonede farvenuancer, der leder tankerne hen pĂĽ flora og fauna.

Nür du køber en t-shirt fra ELSK føles det som at fü en krammer med deres bløde og lÌkre økologiske bomuld. Samtidig giver du ogsü naturen et kram ved at købe en ELSK t-shirt, fordi de forÌrer 1 % af omsÌtningen til miljøorganisationen 1 % for the Planet, hver gang der sÌlges et stykke tøj fra ELSK. Lyder det ikke meget godt?


Bliv godt klĂŚdt pĂĽ med en ELSK t-shirt til dame

Foruden at vÌre et bÌredygtigt valg, er ELSK t-shirts ogsü et super stilfuldt og lÌkkert valg med deres enkle og moderne design, som passer til de fleste outfit. Du finder büde langÌrmede og kortÌrmede t-shirts fra ELSK, sü du kan vÌre godt klÌdt pü i al slags vejr. Du behøver bare et par lÌkre jeans og et par sneakers, og sü er du godt klÌdt pü.

Sü hvis du ønsker at bÌre tøj, der büde ser godt ud og gør en positiv forskel, er en ELSK t-shirt til dame det perfekte valg. Bliv en del af bevÌgelsen og vÌr en del af en kÌrlig og positiv verden med naturen i fokus.

GĂĽ pĂĽ opdagelse i hele vores sortiment fra ELSK og se, om du bliver lige sĂĽ forelsket som os.