mbyM

mbyM er et dansk modebrand, som I har taget godt imod hos byKalstrup. Du finder et KÆMPE udvalg af lækre designs, som passer til enhver kvindes stil - Shop både det rå feminine og enkle skandinaviske. mbyM vægter dygtigt design, fine detaljer og den bedste kvalitet højt. Hos byKalstrup finder du et bredt sortiment af lækre styles hele året rundt - Shop de bedste nyheder indenfor kjoler, strik, overtøj og basis her!

mbyM

De første designs fra mbyM blev lanceret i 2003, og det er kun gået frem lige siden - de har taget den danske modeverden med storm! Hvert år lancerer de fire hovedkollektioner samt deres basic-program. De har nogle bestemte styles, som de er super populære for, og de går igen i hver kollektion, dog i nye farver og print. Du finder blandt andet den populære Janessa kjole i deres fire kollektioner hver gang. Kvinden de skaber designs til er den sejeste kvinde, hvis du spørg mbyM - Hun er ikke bange for at vise sin femininitet samt personlighed gennem sit outfit, og så elsker hun at kunne shoppe god kvalitet til fornuftige priser. Deres farvepalette er i klassiske og neutrale nuancer, og du finder både styles i print men også i enkle farver. Med de mange styles kan du altid finde noget, som passer præcis til dig!

Hos byKalstrup finder du altid de bedste nyheder indenfor kvindemode fra deres fire kollektioner. Shop et kæmpe udvalg af lækre kjoler, feminine strik, cool overtøj, accessories og meget mere. Du kan shoppe mbyM online og i vores fysiske butikker.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de mange lækre styles fra mbyM, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

mbyM - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.