X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

MBYM


mbyM

Det danske modebrand mbyM specialiserer sig i at designe selvsikker og cool fashion med feminine snit og stilrene linjer. Brandet forsyner din garderobe med rå femininitet i en skøn forening med skandinavisk coolness. mbyMs fashionunivers er baseret på stilfuldt design, cool detaljer og materialer af høj kvalitet og overrasker hver sæson med nye musthaves til casual såvel som festlige looks.


mbyM-tøj til din personlige stil

Er du til stilfulde styles, der balancerer mellem det originale og nytænkende, så er mbyM dit go to brand. I deres kollektioner vil du altid kunne finde de klassiske styles som fx en oversize-blazer eller en casual T-shirt med et twist af tidens trends, ligesom du også vil kunne spotte dristige kjoler med dybe rygudskæringer eller bluser med fantastiske print.

mbyM er kendt for at skabe tøj, der giver kvinder en følelse af selvtillid og stil. Deres kollektioner fokuserer på at fremhæve den enkeltes personlige stil og udstråling, hvorfor de tilbyder styles, der er low-key og casual, ligesom de designer kollektioner med mere larmende farver, snit og print. Det betyder, at du altid kan finde mbyM-tøj, som highlighter den, du er, og det, du ønsker at fremhæve.


Køb mbyM hos byKalstrup

mbyM kombinerer dansk minimalisme med moderne trends, og deres design afspejler en perfekt balance mellem tidløshed og aktuelle modeelementer. Uanset om det er til hverdag eller fest, leverer mbyM tøj af høj kvalitet, der fremhæver kvinders unikke skønhed og personlige udtryk. Og det kan du få fingrene i hos byKalstrup. Vi har et stort udvalg af det super skønne mbyM-tøj, som kan kombineres på kryds og tværs for dit eget personlige look.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg fra mbyM her på webshoppen, levering eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper hellere end gerne, så du kan opdatere din garderobe med lækre styles fra mbyM. Vi ser frem til at høre fra dig!