Phenumb Copenhagen

Bag navnet Phenumb Copenhagen gemmer der sig et nyt skomærke på den danske modescene, som har formået at gøre sig meget positivt bemærket på ganske kort tid. Nøglen til, at der er mange, der har fået øjnene op for det danske mærke, er et ufravigeligt fokus på den håndværksmæssige kvalitet og de lækre materialer, som man tydeligt fornemmer komme til sin ret i hvert eneste stykke fodtøj fra Phenumb Copenhagen. Derfor er vi også rigtigt glade for at have et bredt udvalg af moderigtige styles fra Phenumb i vores sortiment.

Her kan du vælge mellem forskellige modeller, der alle er i umiskendeligt skandinavisk design i neutrale farver, der gør, at du ganske problemfrit kan bruge dine støvler eller sandaler fra Phenumb Copenhagen til enhver lejlighed og til hvilket som helst outfit, du end måtte vælge til dagen.

Vælg fodtøj med stil fra Phenumb Copenhagen

Brandet Phenumb Copenhagen har kun et par år på bagen. Firmaet blev i slutningen af 2019 grundlagt på en vision om at skabe noget fodtøj, som er baseret på skomagerfagets helt traditionelle dyder, hvor kærligheden til håndværket trænger helt ud i både læder og såler på hvert eneste produkt. Derfor elsker vi også alle de flotte støvler og deres moderne og lidt chunky – men alligevel lidt klassiske – stil her hos byKalstrup.

Falder du for looket, bliver du derfor ikke skuffet over kvaliteten og selve den oplevelse, som det er at have et par støvler fra Phenumb Copenhagen. De 100 % håndlavede støvler bliver fremstillet i henholdsvis Italien, Portugal og Spanien for at sikre den højeste kvalitet på markedet – og så er materialerne desuden valgt ud fra et værdisæt, der også inkluderer et gennemgribende ansvar for bæredygtig produktion.

Eksklusive design med gennemgående elegance

Det er især de lidt chunky støvler, som har vundet stor popularitet i det danske modebillede. Og det forstår vi godt. Her får du en supercool støvle med masser af kant og power i et moderigtigt udvalg af farver. Kombiner eksempelvis med en feminin kjole, hvor støvlerne bliver et edgy punktum til dit outfit, eller fuldend det rå look med en oversized t-shirt og et par baggy jeans.

Kombinationsmulighederne er mange, og uanset hvilke veje du vælger at gå, er du altid sikret den ultimative komfort, der er skabt af nøje udvalgte materialer og den ypperste repræsentation af et stolt dansk håndværk. En stolthed, der virkelig trænger igennem i oplevelsen af at have et par støvler fra Phenumb Copenhagen på.

Ud over støvlerne – som kan bruges både til hverdag og fest – finder du også stilfulde udgaver af et par loafers og et par sandaler, som egner sig bedst til den afslappede hverdag for dig, der sætter særligt pris på gennemført dansk design.

Shop trygt Phenumb Copenhagen fra Kalstrup

Du kan sagtens bestille dine støvler fra Phenumb Copenhagen hjem online. På alle køb over 400 kroner vedlægger vi en returlabel i din forsendelse, så du problemfrit kan ombytte til den perfekte størrelse inden for 30 dage efter modtagelsen.