Marc Jacobs

Vi er stolte over at være blandt de første og få udvalgte, der fra i år 2020 sælger Marc Jacobs  tasker i Danmark. Marc Jacobs tasker – når design siger ”must have”. Marc Jacobs tasker er et vidunderligt gaveønske og selvforkælelse på højt plan. Taskernes design er farverigt, men samtidig stilsikkert, tidløs og klassisk. Helt overordnet er Marc Jacobs altid garant for kvalitet, og du mærker med det samme, du får en Marc Jacobs taske i hånden, at her lykkes både design, funktion og æstetik – smukke tasker er Marc Jacobs varemærke og uden kompromis med taske kvaliteten. Shop brandet i vores fysiske butik i Blokhus & på byKalstrup.dk

Velkommen til Marc Jacobs verden - Hvem er han?

Vi er stolte over at være blandt de første og få udvalgte, der fra i år 2020 sælger Marc Jacobs i Danmark. Det ikoniske design brand er opkaldt efter designgrundlæggeren selv nemlig amerikanske Marc Jacobs, der i 1963 blev født i New York City.
Allerede som helt ung sidst i tyverne debuterede Marc Jacobs med sin første og succesfulde kollektion. Brandet har gennem årerne formået at slå sit navn fast som et eksklusivt, legende og smukt genkendeligt design, der tæller kollektioner med såvel tøj, tasker og sko. Marc Jacobs er blevet verdenskendt for et stilsikkert og præsentabelt design, der aldrig bliver kedelig, men tværtimod trendy klassisk. Uanset om du leder efter en smuk skuldre taske eller en trendy håndtaske, så finder du præcis, hvad du søger lige her – udvalget er stort på Marc Jacobs tasker på byKalstrup.dk

Marc Jacobs tasker – når design siger ”must have”

Marc Jacobs tasker er et vidunderligt gaveønske og selvforkælelse på højt plan. Marc Jacobs taske design er farverigt, men samtidig stilsikkert, tidløs og klassisk. Helt overordnet er taske-brandet altid garant for kvalitet, og du mærker med det samme, du får en Marc Jacobs taske i hånden, at her lykkes både design, funktion og æstetik – smukke tasker er Marc Jacobs varemærke og uden kompromis med taske kvaliteten. Logoet på Marc Jacobs tasker er meget genkendeligt og emmer af blå stemplet kvalitet. Indretningen i alle taskerne er altid gennemtænkte og indmaden i alle taskerne er praktisk indrettet, så du hver gang får en både smuk men også meget funktionel design taske.

Hvad enten du søger en praktisk taske til din hverdag, eller du længe har ledt efter den helt perfekte arbejdstaske, så finder du alt, hvad du søger lige her blandt stort udvalg af markante og populære design tasker fra Marc Jacobs. Leder du samtidig efter en taske du både kan bruge i den hverdag men også til fest, så er du helt sikker blandt Marc Jacobs designklassikere inden for taske mode. En hver taske inden for Marc Jacobs taske kollektioner kan bruge både til hverdag og fest, så uanset om du søger en fest taske eller en praktisk hverdags taske, så er du kommet til helt rette sted.  

Tasker i alle størrelser til alle slags formål

Søger du en weekend taske, der får dig til at ankomme smart og tjekket, så tjek Marc Jacobs store weekend tasker ud i quiltet design – eller mød op på job med din dyrebare pc i den eksklusive og beskyttende computer taske fra stilsikre Marc Jacobs. Har du længe ledt efter den helt rigtige hverdagstaske, du kan bruge til alt og føle dig smart med, så er Marc Jacobs store taske kollektion et absolut must at orientere sig i. Surf sikkert og trygt rundt her blandt dine favorit Marc Jacobs tasker og køb tryg på dansk website – vi fragter dag til dag og er glade for at kunne sælge Marc Jacobs smukke tasker online i Danmark.

The Snapshot bag – den rappe taske, du aldrig går fejl af. Smart design skuldretaske nummer ét

Populære tasker finder du i alle Marc Jacobs design linjer – men helt i top ligger ”The snapshot bag”. Snapshot taskerne er blandt de absolut mest populære med sit interessante, men kommercielle design, der på én og samme tid blander langtidsholdbar design og aktuelle design tvist fra tidens ånd. Med Marc Jacobs tasker køber du et statement om kompromisløs design og kvalitet med populære detaljer, der gør både taskerne smarte og praktiske på samme tid. Snapshot tasken har en perfekt størrelse og findes i et væld af farve kombinationer. Nogle farver går igen sæson efter sæson, imens andre kun kan købes i sæsonen og herfra kan blive et potentielt samlerobjekt for dedikeret Marc Jacobs fans. Og vi er fan, så på byKalstrup.dk og i KALSTRUP LIVSSTILSHUS, vil du finde et stort udvalg af både mange farver inden for design kategorien snapshot taske, og løse remme, du nemt kan tilkøbe, så du pludselig bliver meddesigner på dit helt eget taske look. Snapshot taskerne har en perfekt størrelse og er diskrete på sin helt egen larmende facon. Perfekt design til hende, der elsker tidløse tasker men med et klassisk taske design, der aldrig bliver kedelig.

Snapshot taskerne er oftest sammensat af flere farver, der giver designet kant og spænding – du får en spændende taske med Marc Jacobs snapshot designs. Ny multi sort eller ny multi hvid er blandt de absolut mest populære Marc Jacobs tasker.

The Tote Bag – kanvas tasker i høj kvalitet og lækkert design

En særlig populær kanvas taske finder du i design kategorien ”tote bag” fra Marc Jacobs. Endelig har du nu muligheden for at få en slidstærk taske i bomuld til både skolebrug eller computertaske – men kanvas kategorien byder samtidig på udelukkende smukke og smarte tasker. Praktiske tasker kan være svært at finde inden for design tasker, men Marc Jacobs lykkes med sine Tote bags til fulde. De populære Tote tasker findes i både rejse størrelse, mellem størrelse og mini taske størrelse. Alle er design tasker og påskrevet Marc Jacobs logoet og teksten ”The tote bag” eller ”The book bag”. Rejse tasken også kaldet ”the traveler bag” har lange stropper, imens ”the small traveler tote bag” og ”the mini traveler tote bag” er kanvas tasker med kort hank. Alle tote taskerne i kanvas findes i smukke farver – sort kanvas er selvfølgelig en klassiker men også den grønne kanvas taske er yderst populær. I foråret/sommeren 2020 findes tote bag også i tie dye farven pink.

The Tote bag – den skønne læder taske i højeste kvalitet

Søger du en taske med tyngde og åbenlys kvalitet – en lækker design taske i læder, så er du et perfekt match med Traveler tote taske i kraftig læder – en taske der kan sit kram – bære din computer, gøre dig smuk og delikat, ose af kvalitet og eksklusiv læder taske design. Du får en taske for livet i læder tote varianten fra stilsikre Marc Jacobs. Har du ledt længe efter den perfekte arbejdstaske, så behøver du ikke lede længere – mini traveler tote i smuk sort læder eller stilfuld beige læder findes lige her på bykalstrup.dk

The Box bag – din nye perfekte taske

Hank og strop – du får det hele i ”the box bag” fra amerikanske Marc Jacobs. Let design og et blødt boxet look forenes på én og samme tid i denne design klassiker fra stordesigneren Marc Jacobs. Kan du lide når kontrasterne går hånd i hånd, så velkommen til en fantastisk nyhed fra Marc Jacobs ”the box bag” – tasken der insisterer på at ligne en box, men en blød én af slagsen og med en super smart silikone hank i kontrast farve og med praktisk inderlomme i tasken, der har en perfekt størrelse til skuldre taske eller håndtaske.  Ung taskedesign og derfor også populær blandt det yngre publikum, men klassisk samtidig, så box tasken er bestemt for alle.

The J Link – når du tænker lidt skævt og ønsker at stikke ud

Skævt design og design tekniske overraskelser – vi er fan af the j link taske fra taske designer Marc Jacobs. Den markante hank og det fuldendte formsprog på design j link tasken er selvsagt populær og taler til de fleste, der elsker tasker med et tvist og længe har ledt efter den helt rigtige håndtaske der er smart og moderne, men samtidig helt unik.

Du vil elske denne smukke taske med et strejf af boheme undertone – du vil uden tvivl føle dig tilpas flippet med denne elegante design taske, der kan bruges til både hverdag og fest. Den vil matche dine lange smukke kjoler og gøre dit tøjsæt fuldendt – tillykke med din nye helt vidunderlige design hippie taske.

Marc Jacobs løse stropper – når du selv gerne vil designe din taske med unik taske rem
Marc Jacobs har altid smarte stropper på sine tasker, men helt genialt tilbyder han i kollektionerne, du selv kan tilkøbe løse remme, der kan sættes på enhver Marc Jacobs taske og skabe et nyt look og design, du selv kan bestemme.

Uanset, hvilken løs rem, du måtte falde for kan den passe til din ynglings hverdagstaske eller din uundværlige festtaske eller måske for det helt tredje peppe din gamle taske op.

De løse stropper fra Marc Jacobs købes separat og du bestemmer som sagt helt dit eget design. De fleste remme har Marc Jacobs som logo og findes i fantastiske farvekombinationer, der for altid vil nuancere dit hjemmelavet taske design.