X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

GLERUPS TIL KVINDER


Glerups – hjemmesko med stolte traditioner

I 1993 filtede Nanny Glerup for første gang et par støvler af ren, naturlig uld fra sine egne gotlandske pelsfår i Nordjylland. Begejstringen hos venner og familie var stor, og derfor begyndte Nanny på en egentlig produktion – dengang med to par om dagen. I dag bliver der produceret i noget større skala, og Nanny og Ove Glerup arbejder stadig hårdt på at udvikle og forbedre deres unikke produkt og produktionsteknikker.

Allerede fra begyndelsen var ægteparrets mål at producere verdens bedste fodtøj af filt med omtanke for både mennesker og natur, så du kan købe produkterne med god samvittighed. Derfor bliver fåreulden så vidt muligt renset mekanisk for at undgå unødig kemi, der bliver kun anvendt farver, som er fri for tungmetaller og giftige azofarvestoffer, og alt skind bliver opkøbt fra et europæisk garveri, som lever op til EU’s meget strenge miljøkrav. Du kan derfor altid være sikker på, at skindet er garvet efter de mest moderne og miljøskånsomme metoder og er fri for PCP, azofarvestoffer og krom(VI).

Lad uldens unikke egenskaber give dig den bedste komfort

Alle Glerups’ sko er fremstillet af uld, der er naturligt behandlet. Selve sokken består af den blødeste ny-uld, som er filtet ved hjælp af damp og herefter limet og syet på en sål af kalveskind. Sålen er slidstærk, samtidig med at den giver god stabilitet og komfort.

Fordi den eksklusive uld er temperaturregulerende, anbefaler Glerups, at du ikke har strømper på i skoene. De temperaturregulerende egenskaber holder fødderne varme om vinteren og kan faktisk hjælpe med at køle dem ned om sommeren, så du kan bruge din hjemmesko året rundt. Den unikke sammensætning og behandling af ulden betyder samtidig, at ulden kan optage helt op til 35 % fugt, og derfor er du altid sikret varme og tørre fødder.

Samtidig har ulden en naturlig evne til at rense sig selv og behøver derfor ikke at blive vasket i maskinen. Synes du alligevel, at de kommer til at trænge til en opfriskning, kan du stille dem udenfor i tørvejr eller stille dem på badeværelset, når du går i bad. Det får ulden til at arbejde og rense sig selv. Det kan også godt lade sig gøre at vaske futterne på uldprogram med lav centrifugering. Efter centrifugeringen anbefaler Glerups, at du sætter fødderne i de fugtige sko for at forme dem, hvorefter du kan stille dem til tørre.

Glerups hjemmesko til herrer og damer i flere modeller

Hos byKalstrup.dk er vi forhandler af Glerups hjemmesko i flere forskellige modeller og farver. Shop blandt andet klassiske tøfler, sko med en solid hælkappe eller en lave støvler med høj komfort og ekstra varme. Uanset hvilke behov og ønsker du har, har Glerups med garanti en sko, der passer perfekt til dine fødder.

Glerups tøfler – når det bare skal være nemt

Den nok mest populære model er de klassiske tøfler fra Glerups, som kan shoppes i fire forskellige farver. Populariteten skyldes måske, at den åbne sko er let at hoppe i ude at skulle bukke sig ned – og det tidløse design trækker bestemt heller ikke ned. Den lækre sål i kalveskind giver tøflen god stabilitet og komfort.

Glerups sko – lidt ekstra komfort

Har du en tendens til at træde skævt i åbne sko, skal du se efter en hjemmesko med fast hælkappe. Det giver ekstra støtte og stabilitet. Samtidig er designet af skoen smidigt, så den former sig efter fødderne og kommer til at passe helt perfekt til dig. Derfor kan hjemmeskoene godt sidde en smule tæt i begyndelsen – det betyder ikke, at du skal gå en størrelse op, for de vil give sig og tilpasse sig ved brug.

Glerups lav støvle – til de ekstra kolde fødder

Den mest lunende model er den lave støvle. Her går skaftet helt op omkring anklen, hvilket både giver varme omkring hele foden og får støvlen til at sidde ekstra godt fast. De to slidser i siden af skaftet gør støvlerne lette at få af og på, samtidig med at de sørger for en god bevægelighed. Ligesom skoene har støvlerne et smidigt design, som med tiden tilpasser sig dine fødder. Den lækre uld lader din hud ånde og er selvrensende, så du skal ikke frygte ildelugtende støvler, selv om dine fødder er pakket godt ind.

byKalstrup.dk er din online forhandler af Glerups sko

Har du spørgsmål til de skønne hjemmesko fra Glerups, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 21 13 60 40 eller sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Vi vil gerne give dig den samme gode service online som i vores butikker, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Husk også, at du får gratis fragt og retur, når du handler for mere end 400 kr.