X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

JAKKER FRA MBYM

Vi har mbyM frakker til dig og din stil

En varm vinterjakke er til at finde i enhver garderobe, men er du en smule træt af store jakker, man drukner i og bare ligner et punktum med to ben? Så er vinterjakker fra mbyM lige noget for dig. Deres jakker gør alt andet end at få dig til at ligne en, der er blevet slugt helt ned i jakkens mave – de holder dig varm, mens du ser godt ud. Med forskellige farver og snit kan du finde alt fra skarptskårne design, der tilfører et professionelt touch til dit vinterlook, til mere afslappede og trendy stilarter.

Hos byKalstrup kan du finde et bredt udvalg af mbyM vinterjakker, der skiller sig ud fra de traditionelle store jakker, der kan føles overvældende. Vores mbyM jakker er udvalgt til at kombinere stil og funktionalitet, så du kan holde varmen uden at gå på kompromis med dit udseende.

mbyM læder- eller uldfrakke: Hos byKalstrup får du sikker shopping

Uanset om du skal på arbejde eller ud på eventyr i vinterkulden, er det vigtigt at have en varm vinterjakke, og det får du med en mbyM vinterjakker fra byKalstrup. Her behøver du ikke at bevæge dig ud i kulden i jagten på en ny vinterjakke – du kan bare lave din ordre og nyde godt af fri fragt på over 400 kr. til din nærmeste GLS pakkeshop. Eller smæk fødderne op med 49 kr. GLS pakkeomdeling og 30 dages fortrydelsesret. Nemmere bliver det ikke, når du skal have en ny vinterjakke. Sidder du inde med nogle spørgsmål, kan du ringe til os på 88 30 33 73 – vi er altid klar til at hjælpe dig.