X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KJOLER FRA LALA BERLIN

Lala Berlin kjoler er smukke og elegante og spækket med små detaljer. En kjole er ikke bare en kjole. Med en Lala Berlin kjole er der tænkt over enhver detalje. Pasformen er nøje skræddersyet efter tidens tendenser, men det er i de broderede detaljer, at kjoler fra Lala Berlin adskiller sig fra andre brands. 

Se hele vores udvalg af Lala Berlin kjoler her på siden.


Udtryk din femininitet med vores Lala Berlin kjoler

Skaberen bag Lala Berlin er designeren Layla Piedaysh, der emigrerede til Berlin som barn. Hun har siden 2004 skabt kollektioner, hvor det overskyggende tema er femininitet og elegance. Lala Berlin kjoler adskiller sig fra andre brands ved at lade sig inspirere af de mellemøstlige tendenser. Det kommer bl.a. til udtryk ved, at vores Lala Berlin kjoler er relativt lange og med broderede detaljer. Herudover bærer modellerne til diverse modeshows rundt i verden også tit tørklæde. 

Layla Piedaysh mixer de klassiske karaktertræk fra mellemøsten med et hipt touch fra den vestlige storbykultur. Men designet er generelt præget af en betænksom feminitet, der på en subtil og moden måde fremhæver kvinden. Resultatet er elegante og fine kjoler, der afspejler kvindens naturlige skønhed og livskraft. 


Har du spørgsmål til vores Lala Berlin kjoler?

Vil du gerne prøve en af vores nye Lala Berlin kjoler, før du køber den, er du meget velkommen til at besøge vores butikker i Blokhus eller Løkken. Vi kan ikke garantere, at vi har alle modeller i butikken, så kontakt os eventuelt inden, så du undgår at gå forgæves.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Lala Berlin kjoler, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, ligesom du til hver en tid kan sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!