Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ØRERINGE FRA MAANESTEN

Maanesten øreringe

Har du forelsket dig i et par – eller måske endda flere – af Maanestens øreringe? Det er svært ikke at gøre med de mange flotte, fortryllende design. Her på siden har vi samlet et udvalg af de øreringe fra Maanesten, som er blandt de mest populære.

Maanesten øreringe i sølv og guld med ædelsten og perler

Alle Maanestens øreringe er fremstillet af genanvendt sterlingsølv eller forgyldt sterlingsølv, hvilket er din garanti for, at du med et Maanesten-smykke kan bære det dag efter dag uden at skulle være bange for, at overfladen bliver grim med tiden. Øreringene prydes ofte med smukke ædelsten og perler – det kan være ferskvandsperler, månesten, ametyster, zirkoner, turmaliner, koraler og peridotter. Disse giver øreringene et elegant touch, og derudover tilføjer de en specifik symbolik og betydning, hvilket gør øreringene endnu mere unikke.

Er du mest til øreringe i guld fra Maanesten? Eller skal det være sølv? Tag et kig på siden her, hvor du både finder Maanesten ørestikker, creoler, hoops og hængeøreringe.

Mix & match med Maanesten

Det er blevet utroligt populært at kombinere forskellige smykker, hvor flere går all-in på stacking-stilen og har to eller flere øreringe i hvert øre. Maanestens øreringe er perfekte til denne trend. Er det sådan, at du blot har ét hul i hvert øre, behøver du dog ikke se dig udelukket fra muligheden for at eksperimentere med kombinationer. Det særlige ved Maanesten er nemlig, at øreringen i dit venstre øre ikke behøver at være ens med den, du har i dit højre. Derfor vil du også ofte se, at flere af Maanestens øreringe består af to ikke-ens øreringe, når du køber et par.

Skab dit eget unikke look

I og med Maanestens øreringe egner sig særligt godt til at blive kombineret på kryds og tværs, har du alletiders forudsætninger for at skabe et virkelig personligt og unikt look. Prøv fx at kombinere en simpel hængeørering forrest med en mere detaljeret hængeørering bagved for et spændende udtryk. Eller vælg flere størrelser hoops i begge ører – måske i kombination med en ørestik. Mulighederne er uendelige, og det er – klichefyldt som det nu end kan lyde – kun din fantasi, der sætter grænser.