Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KARMAMIA COPENHAGEN


KARMAMIA Copenhagen

Oplev det danske fashion brand KARMAMIA Copenhagen, der har erobret den danske modescene med storm. Deres kollektioner imponerer med spændende print, friske farver og lækre materialer. Uanset om du søger et unikt statement piece eller ønsker at opgradere din garderobe med flere stilfulde items, vil KARMAMIA Copenhagen give dig en fashionoplevelse, der skiller sig ud fra mængden.

Bag om KARMAMIA Copenhagen

Bag det danske brand, som slog sine rødder i 2016, sidder Mia Louise Jellig-Nielsen. Hun er både grundlægger og kreativ direktør i KARMAMIA Copenhagen og bor til daglig i Dubai med sin familie. Alle de smukke design fra KARMAMIA Copenhagen fremstilles i Dubai, og de syes af deres egne lokale skræddere. Dette gør blandt andet, at en ny idé og et nyt design kan produceres inden for ganske kort tid og resulterer også i, at KARMAMIA Copenhagen altid er opdateret på de nyeste trends inden for modeverdenen. I og med at deres skræddere er lokale, kan KARMAMIA Copenhagen tilmed sikre, at produktionsforholdene er helt i top.

KARMAMIA CPH – moderne skandinavisk tøj med et mellemøstligt strejf

I styles fra KARMAMIA Copenhagen ses det mellemøstlige strejf tydeligt i de smukke print og design. Det grundlæggende ønske fra KARMAMIA CPH er, at vi som kvinder skal klæde os i noget lækkert moderne tøj, hvor pasform, linjer, farver og print går op i en højere enhed.

KARMAMIA Copenhagen designer unikt tøj med bæredygtighed in mente – KARMAMIA-tøj holder nemlig altid mere end en enkelt sæson både kvalitets- og modemæssigt. Hav dine moderne klassikere fra KARMAMIA Copenhagen i garderoben i flere år og brug dem igen og igen, når du har lyst til at klæde dig i noget tøj med masser af stil og personlighed.

KARMAMIA-kjoler

Dyk ned i verdenen af KARMAMIA-kjoler – vi lover dig, at det vil du ikke fortryde! Fashion brandet formår at designe noget nær perfekte kjoler, der fremhæver kvindekroppen på bedste vis, hvad end du er høj og slank, lavere og fyldig eller noget midt i mellem. Med deres enestående pasform og snit får du en kjole, der får dig til at føle dig selvsikker og smuk.

KARMAMIA-kjoler har en nordisk elegance, men med delikate detaljer inspireret af varmere himmelstrøg. Du kan forvente en perfekt balance mellem komfort og stil i deres kollektioner. Uanset om du leder efter en kjole til hverdagsbrug eller en særlig begivenhed, vil KARMAMIA levere en kjole, der får dig til at stråle.

Se vores store udvalg af KARMAMIA-tøj

Opdag det omfattende udvalg af KARMAMIA-tøj hos by Kalstrup og udforsk de forskellige styles, der kan sammensættes på utallige måder. KARMAMIA-bluser tilbyder alsidige looks, der kan matches med både KARMAMIA-bukser og KARMAMIA-nederdele for en moderne og elegant stil, der kan gå til både hverdag og fest. Tilføj fx en KARMAMIA-kimono til dit outfit som et trendy lag-på-lag-element, eller brug den som et let og luksuriøst overtøj. Er du vild med business-stilen, kan du vælge en KARMAMIA-skjorte, som kan styles med bukser eller nederdele for en sofistikeret vibe. Afslut dit outfit med en trendy KARMAMIA-jakke for et fuldendt look fra top til tå.

Bæredygtighed og ansvarlig produktion

KARMAMIA Copenhagen stræber ikke kun efter at designe tøj – de ønsker også at forbedre verden gennem bæredygtige tiltag. Derfor har de deres egne faciliteter i Dubai, hvor de hver dag kan gå ind i produktionsprocessen og dermed mindske overproduktion. Næsten alle deres items er lavet af kunstig satin af højeste kvalitet. Det er et materiale, der kræver væsentligt mindre vand at producere end for eksempel bomuld. Hos by Kalstrup vægter vi bæredygtighed højt, og dette er også en af grundene til, at vi har valgt at føre varerne fra KARMAMIA Copenhagen i vores butik og her på webshoppen.

Få den bedste personlige service online, når du køber tøj fra KARMAMIA Copenhagen

Vi bestræber os på at give den bedste og nøjagtig samme personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style de lækre design fra KARMAMIA Copenhagen, så kan du altid klikke ind på vores profiler på de sociale medier. Besøg os på Facebook og Instagram under navnet @byKalstrup – her deler vi opslag flere gange dagligt.

Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig, at vi sender produkterne dag til dag. Det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 800 kroner.