X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KARMAMIA COPENHAGEN


Bag om Karmamia Copenhagen

Bag det danske brand, som slog sine rødder i 2016, sidder Mia Louise Jellig-Nielsen. Hun er både grundlægger og kreativ direktør i Karmamia CPH, har en baggrund inden for journalistik og bor til daglig i Dubai med sin familie. Alle de smukke design fra Karmamia Copenhagen fremstilles i Dubai, og de syes af deres egne lokale skræddere. Dette gør blandt andet, at en ny ide og et nyt design kan produceres inden for ganske kort tid, og resulterer også i, at Karmamia Copenhagen altid er opdateret på de nyeste trends inden for modeverdenen. I og med deres skræddere er lokale, kan Karmamia Copenhagen tilmed sikre, at produktionsforholdene er helt i top.

Karmamia Copenhagen – moderne skandinavisk tøj med et mellemøstligt strejf

I styles fra Karmamia Copenhagen ses det mellemøstlige strejf tydeligt i de smukke print og design. Det grundlæggende ønske fra Karmamia CPH er, at vi som kvinder skal klæde os i noget lækkert moderne tøj, hvor pasform, linjer, farver og print går op i en højere enhed. Karmamia Copenhagen designer unikt tøj, som altid holder mere end en sæson, hvilket medvirker til bæredygtighed. Hav dine moderne klassikere fra Karmamia Copenhagen i garderoben i flere år, og brug dem igen og igen, når du har lyst til at klæde dig i noget tøj med masser af stil og personlighed.

Bæredygtighed og ansvarlig produktion

Karmamia Copenhagen stræber ikke kun efter at designe tøj – de ønsker også at forbedre verden gennem bæredygtige tiltag. Derfor har de deres eget anlæg i Dubai, hvor de hver dag kan gå ind i produktionsprocessen og dermed mindske overproduktion. Næsten alle deres items er lavet af kunstig satin af højeste kvalitet. Det er et materiale, der kræver væsentligt mindre vand at producere end for eksempel bomuld. Hos Kalstrup vægter vi selv bæredygtighed højt, og dette er også en af grundene til, at Karmamia Copenhagen passer ind i huset og her på webshoppen.

Få den bedste personlige service online, når du køber tøj fra Karmamia Copenhagen

Vi bestræber os på at give den bedste og nøjagtig samme personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style de lækre design fra Karmamia Copenhagen, så kan du altid klikke ind på vores profiler på de sociale medier. Besøg os på Facebook og Instagram under navnet @byKalstrup – her deler vi opslag flere gange dagligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig, at vi sender produkterne dag til dag. Det vil sige, at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.