Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er det dansk fashion brand, hvor kærligheden til skønne farver og flotte print kommer til udtryk. De vægter den perfekt pasform samt et lækkert materiale højt, og det opleves ved alle styles - Toppe, Skjorter, Kimonoer og meget mere. Hos Kalstrup Livsstilshus og på byKalstrup.dk finder du et lækkert udvalg af designs fra Karmamia Copenhagen. I alle styles ser vi Skandinavien møde Mellemøsten, hvilket også gør brandet unikt.
Bag det danske brand, som slog sine rødder i 2016 sidder Mia Louise Jellig-Nielsen. Hun er både grundlæggeren og den kreative direktør. Hun har en baggrund indenfor journalistik og bor til daglig i Dubai med sin familie. Alle de smukke designs fra Karmamia Copenhagen fremstilles i Dubai, og det syes af deres egne lokale skræddere. Dette er blandt andet med til at en ny ide - et nyt design kan produceres indenfor ganske kort tid, og det gør, at Karmamia altid er opdateret på de nyes trends indenfor modeverdenen. I og med deres skræddere er lokal kan Karmamia også være med til at sikre, at produktionsforholdende er helt i top.

Ved styles fra Karmamia Copenhagen ses det Skandinaviske minimalisme men med et strejf fra Mellemøsten. De ønsker at vi som kvinder skal klæde os lækkert moderne tøj, hvor pasform, linjer og farver samt print går op i en højere enhed. Karmamia designer tøj, som holder mere end en sæson, hvilket medvirker til bæredygtighed og ansvarlig produktion. Hav dine moderne klassiskere fra Karmamia Copenhagen i garderoben i flere år, og style dem igen og igen.

Bæredygtighed & Ansvarlig produktion

Karmamia Copenhagen stræber ikke kun efter at designe tøj - De ønsker også at opretholde bæredygtigheden for vores planet. Derfor har de deres eget anlæg i Dubai, hvor de hver dag personlig kan gå ind i produktionsfasen, og dermed mindske overproduktion en hel del. Næsten alle deres materialer er lavet af kunstigt satin af højeste kvalitet - dette kræver mindre vand end f.eks. bomuld. Hos Kalstrup vægter vi bæredygtighed højt, og dette er også en af grundene til, at Karmamia Copenhagen passer ind i huset og på webshoppen.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style de lækre designs fra Karmamia Copenhagen, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.