Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

KENZO TIL KVINDER


Eksklusiv mode til mænd og kvinder

KENZO er et brand kendt for sin evige formåen til at forny sig og tænke i nye, spændende baner. Med flotte farver, spændende prints og motiver er det en oplevelse i sig selv at dykke ned i KENZOs forunderlige modeunivers, som hver sæson opdateres med nye kollektioner til modebevidste mænd og kvinder.

KENZO designer og producerer både tøj, sko og accessories. I vores udvalg finder du både KENZO-sweatshirts, KENZO-T-shirts samt KENZO-bukser og KENZO-jakker til mænd og kvinder i et udvalg af fantastiske farver og mønstre. Har du et ønske om at opgradere din stil og måske tilføre lidt mere spræl til garderoben, så er KENZO uden tvivl det rette valg.

Cool fashion-items fra KENZO

Som forhandler af KENZO i Danmark har vi hos byKalstrup gjort en dyd ud af at håndplukke lige præcis de fashion items, som vi mener, vil falde i vores kunders smag. Vi ved, at KENZOs univers favner bredt både i farveregi og med mønstertyper. Vi har derfor gjort os umage med at udvælge styles i hver beklædningskategori, som imødekommer dig, der går efter de simple styles med enkle motiver, og dig, som går all-in på de mere særprægede styles med masser af mønster og grafisk print.

I vores unikke udvalg finder du derfor både KENZO-favoritter til mænd og kvinder i dæmpede, klassiske og mere iøjnefaldende farver. Med tøj fra KENZO er du altid med på moden og på forkant med de nyeste tendenser fra modeverden til kvinder og mænd. Dyk ned i vores udvalg, og find lige netop de styles, som passer til dig og din stil.

Shop KENZO-styles hos byKalstrup.dk

Når du shopper tøj fra KENZO i vores onlineunivers, vil du opleve samme gode service og hurtige ekspedition som i vores fysiske butikker. Din bestilling sendes fra dag til dag, så du kan være sikker på at have den i hænde inden for 1-3 hverdage. Shopper du for 400 kroner eller derover, får du fri fragt og gratis retur, såfremt du skulle få brug for at returnere din(e) vare(r).

Er du på udkig efter inspiration, eller kunne du godt bruge inputs til, hvordan du kan kombinere de forskellige styles fra KENZO, så find os på @kalstruplivsstilshus på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer med fashiontips, stylingmuligheder og spændende produktnyheder.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du får 10 % på dit første køb. I nyhedsbrevet vil du desuden modtage opdateringer med kampagnekoder, få inspiration til outfits og kunne se produktnyheder før alle andre.