X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

CO' COUTURE


Co’Couture er nordisk enkelthed med et strejf af fransk chic

Co’Couture er kendte for at designe lækkert tøj med rod i den nordiske enkelthed kombineret med et sensuelt strejf af fransk chic. Materialerne er altid af høj kvalitet, og de mange lækre styles er designet til den moderne kvinde, der sætter pris på perfekte silhuetter og har øje for detaljen. Ambitionen er at skabe et brand, der giver følelsen af luksus i hverdagen, og hos byKalstrup.dk er vi ikke et sekund i tvivl om, at den mission er lykkedes. De to designeres kærlighed til Paris og Frankrig skinner tydeligt igennem i de romantiske detaljer, og i mødet med den nordiske minimalisme og de enkle snit opstår der ren magi og kollektioner, som er anvendelige i alle tænkelige situationer.

Du får med det smukke Co’Couture-tøj et helt særligt og spændende mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til kvinder, der ønsker at følge tidens trends og samtidig fastholde et unikt udtryk. Co’Coture giver dig rig mulighed for at udtrykke din personlige stil og attitude gennem feminin mode med iøjnefaldende detaljer. Brandets kendetegn er, at tøjet ser eksklusivt og lækkert ud, designet er cool og emmer af god stil, og det hele fås til overkommelige priser. Hos Co’Couture er det kort sagt tilladt at drømme stort.

Se det store udvalg af Co’Couture hos byKalstrup.dk

Hos byKalstrup.dk kan du shoppe et bredt sortiment af musthaves fra Co’Couture. Udvalget er altid friskt og opdateret både i butikken og på webshoppen. Uanset om du leder efter en feminin Co’Couture-skjortebuksert-shirts, en trendy jakke eller kjoler, kan du blive inspireret af de flotte silhuetter og skønne og farverige prints til enhver smag her.

Det ambitiøse designbrand producerer årligt hele seks forskellige kollektioner, som alle indeholder det bedste fra den franske og skandinaviske designtradition. Kollektionerne er fyldt med smukke farver, unikke prints og lækre detaljer med en unik elegance til attraktive priser. Hos byKalstrup.dk kan du altid finde spændende nyheder og håndplukkede styles, som vi er sikre på, at du vil kunne lide. Vores store sortiment af Co’Couture bliver hele tiden opdateret, og vi får en masse nye styles fra deres mange smukke kollektioner.

Hold endelig øje med vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du altid kan se de seneste Co'Couture-nyheder.

Få den bedste personlige service online

Du kan altid kontakte os, uanset hvilket spørgsmål du måtte have. Vi vægter kundeservice højt, og derfor får du samme gode service online som i vores fysiske butikker – og du er velkommen til at kontakte os, uanset om du har spørgsmål til en bestemt Co’Couture-kjole, brug for generel vejledning eller noget helt tredje. Vi sidder klar på telefon 21 13 60 40 og mail@bykalstrup.dk – og vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og give dig et godt råd med på vejen. Husk også, at du får både fri fragt og gratis retur, når du handler for mere end 400 kr.