Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

FRANSA


Fransa

Fransa er en dansk tøjvirksomhed, der blev grundlagt i 1968. Virksomheden specialiserer sig i at designe og producere moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre. Med mere end 45 år i branchen har Fransa markeret sig som en brand, der forener moderne design og høj kvalitet med fordelagtige priser.

Bliv godt klædt på med Fransa tøj

Fransas mission er at skabe tøj til kvinder, der giver dem selvtillid og komfort, samtidig med at det er stilfuldt og moderigtigt. Den mission er vi ret vilde med!

Fransa tøj er mange ting. Brandet laver nemlig mange forskellige slags tøj i forskellige stilarter. Der er derfor noget for de fleste hos Fransa – mon ikke også du kan finde noget, der passer til netop dig?

Fransas udvalg spænder fra velsiddende bukser og basistoppe til mønstrede bluser og feminine kjoler med smukke og flatterende silhuetter. Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdagsgarderoben, eller du leder efter det helt rigtige outfit til en festlig lejlighed, så kan du gå på udkig i Fransas tøj – vi tør godt garantere, at du kan finde en eller flere styles, du ikke kan undvære.

Køb Fransa tøj hos byKalstrup

Gå på udkig i vores store udvalg af Fransa tøj her på siden og tilføj noget stilfuldt og lækkert til din garderobe til yderst fair priser. Måske der endda kan blive råd til at klikke flere af de skønne styles i kurven?

Hvis du gerne vil vide mere om en eller flere styles fra Fransa, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på hverdage mellem 9 og 16. Så vil vi gøre vores bedste for at give dig den vejledning, du har brug for. Vi ser frem til at høre fra dig!