X
Fri Fragt pĂĽ ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

CROSSBODY FRA MARC JACOBS

Marc Jacobs crossbody

En Marc Jacobs crossbody-taske har samme størrelse som en hündtaske, men den kan bÌres over skulderen. Det er den perfekte taske at have med sig, nür du skal ud ad døren med de vigtigste ting lige ved hünden. Med en crossbody fra Marc Jacobs für du en praktisk foranstaltning til hverdagen, der samtidig skriger af eksklusivitet.


Derfor er en crossbody fra Marc Jacobs bĂĽde praktisk og eksklusiv

Helt grundlæggende er en crossbody fantastisk at have med sig på farten, fordi den kan indeholde så mange praktiske fornødenheder, der har betydning for enhver kvinde. I tasken kan du opbevare telefon, pung og nøgler, som f.eks. gør det muligt at iklæde sig en fin kjole uden lommer. Der kan tilmed være plads til alt lige fra parfumer til en pose matadormix – ja, en Marc Jacobs crossbody er på mange måder et fantastisk køb.

Men med en Marc Jacobs crossbody mixer du det praktiske med det eksklusive, idet du fĂĽr en crossbody fra aller øverste hylde inden for modeverdenen. 

Marc Jacobs-brandet taler for sig selv, og vi garanterer, at bĂĽde du samt folk, du møder pĂĽ din vej, vil nyde synet af din kommende Marc Jacobs crossbody-taske. Forestil dig, at du sidder pĂĽ en cafĂŠ med en god veninde – findes der noget mere tilfredsstillende end at betragte sin Marc Jacobs crossbody, der sĂĽ fint poserer der pĂĽ bordet mellem to kopper kaffe. Det synes vi ikke. 


Har du spørgsmül til vores Marc Jacobs crossbody-taske?

Har du spørgsmül til vores Marc Jacobs crossbody-tasker? Vores kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmül med den største professionalisme. Du kan skrive til os pü mail@bykalstrup.dk, og sü vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan ogsü ringe til os pü tlf. 21 13 60 40 alle hverdage fra 9-16. Husk, du für fri fragt ved køb over 400 kr. Vi ser frem til at hjÌlpe dig!