Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

DAWN X DARE


Dawn x Dare er kvalitet over kvantitet

For at bevare eksklusiviteten i kollektionerne frigiver Dawn x Dare kun omkring 35 nye styles pr. sæson. Derudover indeholder kollektionerne håndlavede sweatre og slipovers, der er håndstrikket af kvinder i Toscana. Det betyder, at hvert eneste stykke strik er helt unikt – det gælder ikke mindst for de populære stribede cardigans, hvor farvekombinationen og striberne aldrig er de samme. Mange af strikprodukterne indeholder desuden en stor del mohair, hvilket giver den særlige, fluffy kvalitet, der er skøn at pakke sig ind i gennem den danske vinter.

Derudover finder du slidstærke jakker og veste i nylon og kjoler i den letteste viskose. Fælles for alle styles i kollektionen er, at de er en del af et farverigt og personligt univers, der gør det let for dig at lade din personlighed komme til udtryk.

Mode til kvinder, der står ved sig selv

Mange styles fra Dawn x Dare har en grad af statement piece over sig. Det er simpelthen tøj, der bliver lagt mærke til – på den gode måde. Navnet dækker over, at brandet tilbyder tøj til enhver lejlighed og ethvert tidspunkt af dagen. “Dawn” betegner de tidlige morgentimer, hvor du bare har lyst til at række ud efter en af dine favoritter i garderobeskabet. Det kunne være en blød sweater, som holder dig lun og godt tilpas hele dagen. “Dare” er en henvisning til aftentimerne, hvor tøjet godt må være lidt mere festligt og vovet, for eksempel med vilde print og farver. På den måde favner brandet både dagligdagen og de festlige lejligheder med luksuriøse og unikke styles, hvilket efter vores mening er en af de helt store styrker.

Dawn x Dare har fokus på de gode materialer

De primære kvaliteter i Dawn x Dares uimodståelige univers er strik, silke og læder. Alle er de gode naturmaterialer, som har lang levetid og holder sig smukke år efter år. Det betaler sig nemlig at købe kvalitet, som du selv kan bruge i årevis – eller give til andre, når du ikke længere selv bruger det.

Har du spørgsmål til vores udvalg af helt særlige styles fra Dawn x Dare, er du mere end velkommen til at kontakte vores kunderservice på mail eller telefon. Vi glæder os til at hjælpe dig.