Sibin Linnebjerg

Sibin Linnebjerg har ét varemærke – strik i verdens bedste kvalitet. Helt kort og simpelt! Om du søger den helt perfekte striktrøje eller cardigan til dig selv, så har du fundet hjem lige her – og tilmed i dansk design produceret i Europa. Sibin Linnebjerg er kendt for sine uovertrufne og eksklusive strikkvaliteter i den fineste merinould, der holder sig smuk brug efter brug – vask efter vask. Velkommen til Sibin Linnebjergs bløde univers af klassiske strikdesigns i kun de allerbedste strikkvaliteter.
Fiji Strikvest
Sibin Linnebjerg Fiji Strikvest
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Siff Poncho
Sibin Linnebjerg Siff Poncho
Aki Strik
Sibin Linnebjerg Aki Strik
Lulu Cardigan
Sibin Linnebjerg Lulu Cardigan
Wales Strik
Sibin Linnebjerg Wales Strik
Haven Strik
Sibin Linnebjerg Haven Strik
Aspen Strik
Sibin Linnebjerg Aspen Strik
Aspen Strik
Sibin Linnebjerg Aspen Strik
Aspen Strik
Sibin Linnebjerg Aspen Strik
Livia Pullover
Sibin Linnebjerg Livia Pullover
Lulu Cardigan
Sibin Linnebjerg Lulu Cardigan
Lulu Cardigan
Sibin Linnebjerg Lulu Cardigan
Lulu Cardigan
Sibin Linnebjerg Lulu Cardigan
Nao Strik
Sibin Linnebjerg Nao Strik
Nao Strik
Sibin Linnebjerg Nao Strik
Haven Strik
Sibin Linnebjerg Haven Strik
Haven Strik
Sibin Linnebjerg Haven Strik
Ellie Strik
Sibin Linnebjerg Ellie Strik
Ellie Strik
Sibin Linnebjerg Ellie Strik
Elsa Pullover
Sibin Linnebjerg Elsa Pullover

”Vi laver kun strik – derfor er dét vores speciale” Claus Linnebjerg

Det er ingen overdrivelse at udnævne Sibin Linnebjerg til strikspecialister i den danske modebranche. Strikvarerne fra det populære brand har en stolt tradition helt tilbage i 90’erne og ejes i dag af Claus Linnebjerg med hovedsæde i Herning. Visionen bag Sibin Linnebjergs strik produktioner er og har altid været at skabe strik produkter i et moderne og tidløst design af de bedste råvarer. Alt materiale til Sibin Linnebjergs striktrøjer og cardigans er nøje udvalgt og produceret under ordentlige og velbetalte arbejdsforhold i Europa. Et faktum, der sikre os brugere smukke strik og cardigans hele året og til glæde hver dag – det er nemlig lige præcis, sådan du vil komme til at bruge din nye strik fra Sibin Linnebjerg – hver dag hele tiden. Du kan simpelthen ikke lade være.

Find din Sibin Linnebjerg strik


Sibin Linnebjergs varemærke er strik i et stilrent og tidløst design. Især designklassikeren ”Mary Cardigan long” og ”Mary Cardigan short” er populære hverdags cardigans til dig, der elsker enkelt design og afslappet elegance på samme tid. Når først du har haft ét strik produkt fra Sibin Linnebjerg, er du dedikeret fan – ingen kan skabe lækre striktrøjer og strikcardigan som dem, og kvaliteterne holder sig flot år efter år. Størstedelen af strik produkterne produceres i den lækreste og blødeste merinould og oftest tilsat akryl, så strikken holder sin facon og overflade flot og fin. Langt de fleste oplever topkvaliteterne fra Sibin Linnebjerg som bløde og nemme at bære uden at kradse. De nøje udvalgte og udsøgte garnruller de producerer deres kvaliteter ud fra, giver en dejlig fornemmelse af holdbarhed, kvalitet, værdi for pengene og du bliver ikke skuffet – i brug lever Sibin Linnebjerg 100% op til sit renommé som én af de bedste strik leverandører i branchen.

Sibin Linnebjerg leverer strik til hele Europa og vi er i Danmark stolte af at være blandt de største kunder på det danske marked. Hos bykalstrup finder du et bredt og varieret udvalg af alt inden for striktrøjer, lange cardigan, korte cardigan og ofte i mange forskellige farver. Sense cardigan er blandt de absolutte mest populære korte cardigans og er med sit fine og tætte strikmønster et super smukt alternativ til en blazer. Søger du en klassisk pullover i strik er ”Maria striktrøje” det perfekte valg.

Sibin Linnebjerg er igennem de sidste 20 år blevet særlig kendt for sin unikke ”sømandsstrik” og ikke mindst fantastiske strik ponchoer både med og uden rullekrave. ”Siff poncho” med rullekrave er nu på andet årti en yderst populær design klassiker fra Sibin Linnebjerg, men også ”Adi poncho” uden rullekrave har fundet vej til danskernes hjerte de senere sæsoner – og begge modeller er produceret i den populære strik blanding af 50% fin merinould og 50% akryl, der giver ponchoen kvalitetsmæssigt tyngde og gør den på samme tid smuk, lækker og holdbar.

Enkelte af Sibin Linnebjergs strik produkter er syet i mohair og uld og skaber et yderst lækker og vamset strik look. Vigtigt at vide omkring mohair strik kvaliteterne er, at den bløde og mindre faste mohair nemmere kan ændre overflade over tid end strik produkterne i kombinationen merinould og akryl. Til gengæld har de to strik kvaliteter også vidt forskellige formsprog, hvor mohair er mere fluffy og hyggelig at se på, bliver merinould mere enkel og fin at kikke på.

Hos Sibin Linnebjerg finder du alle kvaliteter inden for strik verdenen – og du vil med garanti forelske dig hovedkulds i de gode og blødeste uld produkter, brandet repræsenterer. Og klassisk strik er deres varemærke – flere af Sibin Linnebjergs cardigans har vi solgt i flere år – hver sæson kommer blot nye og flotte farver til. Drømmer du om en basis cardigan, eller basis striktrøje i dit garderobeskab, går du aldrig fejl med flere af de ikoniske cardiganmodeller og strikoverdele fra Sibin Linnebjergs store strikudvalg. Vælg mellem populære strikmodeller som Mary long cardigan, Mary short cardigan, Lulu cardigan, Sense cardigan, Maria striktrøje, India pullover og glem ikke Siff poncho med rullekrave og Adi poncho uden rullekrave. Hertil findes hver sæson mange trendstrik i kollektionerne, og er du eksempelvis til ekstra lange cardigans er Sister cardigan i ekstra længe et godt bud.  


Hos KALSTRUP LIVSSTILHUS og på byKalstrup kan du altid shoppe et stort udvalg af cardigans, trøjer, strikkjoler og ponchoer i lækre strikkvaliteter fra Sibin Linnebjerg til kvinder. Her finder du strik til hverdag og strik til udover dine kjoler – vores strikudvalg er bredt og dækker mange behov og ønsker. Du får altid GRATIS retur, når du køber tøj hos os. Du skal aldrig betale for at prøve tøj. Vi har det største udvalg af Sibin Linnebjerg og sender altid tøjet lyn hurtigt.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Sibin Linnebjerg, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.