Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

PARAJUMPERS TIL KVINDER


En Parajumpers-jakke er komfort og funktion i ét gennemført design

Parajumpers designer yderst innovative overtøjskollektioner, og med fokus på højteknologiske komponenter og detaljer skaber brandet perfekte jakker med stor vægt på funktionelt design, eksklusive detaljer og høj kvalitet. Når Parajumpers designer vinterjakker, ender de altid med både tyngde og gods – når du får en Parajumpers-jakke mellem hænderne, er du ikke i tvivl om, at der er tale om kvalitet i særklasse.

Flere af jakkerne kan da også klare ned til -20 grader i meget råt klima. Jakkerne taler deres tydelige sprog; blot ved at mærke på jakkerne kan du fornemme det dygtige håndværk, jakkerne er et resultat af. Jakkernes kvalitet er ekstra høj i forhold til mange andre mærker på markedet, så de forbliver brugbare investeringer i mange år frem.

Find din foretrukne Parajumpers-jakke til kvinder

Udvalget af Parajumpers til kvinder tæller både lange og korte modeller, lette og med mere tyngde. Vi hos byKalstrup.dk har udvalgt vores favoritter fra den imponerende kollektion, og her på siden finder du f.eks.:
  • Long Bear – en klassisk, lang vinterjakke med kraftig foring. 
  • Geena – en sporty letvægtsdunjakke, der kan bruges som overgangsjakke. 
  • Irene – et længere alternativ til den korte Geena-jakke.

Uanset om du vælger en kraftig nylonjakke, der kan klare en temperatur helt ned på 20 minusgrader, eller en let dunjakke til overgangsperioderne og de køligere sommerdage, er du sikret en rigtig god investering. Parajumpers-jakkerne kan, med den rigtige pleje og vedligeholdelse, være dig til glæde i mange år frem pga. den særdeles høje kvalitet. Samtidig er der fokus på det smukke design, og vi er især vilde med de støvede farver, som dunjakkerne, dunvestene og tilbehøret i form af huer er tilgængelige i.

Hvem står bag Parajumpers?

Det anerkendte, italienske brand Parajumpers blev lanceret i 2005 af den dygtige designer Massimo Rossetti. Massimos speciale er at designe eksklusivt high-end overtøj, der kombinerer de allerbedste dunkvaliteter med et velsiddende jakkesnit. Massimo fik sin inspiration til de ikoniske PJS Parajumpers-jakker efter et møde med et medlem fra redningspatruljen 210th Rescue Squadron, som udfører ekstreme redningsaktioner i de vildeste, mest afsides hjørner af kloden. Disse kaldes Parajumpers eller PJ’s og er baseret i det kolde Alaska – og det er altså dem, Parajumpers-navnet henviser til.

Parajumpers tager ansvar

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen, og især dyrenes velfærd er vigtig. Derfor bruger Parajumpers kun pels, som lever op til strenge krav om sporbarhed, bæredygtighed og dyrevelfærd. Deres kaninpels er overskud fra fødevareindustrien, og det samme gælder for de andedun, der bruges i dunjakkerne. Også den langtidsholdbare kvalitet er med til at mindske dit aftryk på miljøet – når du køber jakker i god kvalitet, kan de holde mange år, og du er med til at mindske vores samlede forbrug.

Få den bedste personlige service hos byKalstrup.dk

Vi bestræber os på at give den samme gode, personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os med dine spørgsmål. Mangler du vejledning eller inspiration til Parajumpers, kan du også altid besøge os på vores sociale medier (Facebook og Instagram) under @kalstruplivvstilshus, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi er altid klar til at hjælpe dig med styling, tips og råd. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Husk også, at du får fri fragt og gratis retur, når du shopper for mere end 400 kr. Vi sender produkterne fra dag til dag, hvilket giver dig en kort leveringstid på 1-3 hverdage.