X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TØJ TIL KVINDER

Shop altid de nyeste trends indenfor kvindemode hos byKalstrup. Vi giver dig inspiration og styles, som passer til dig og din stilkerne. Med mere end 100 brands, så er vi sikre på, at du kan finde det du søger her. Vi har brands i alle prisklasser - blandt andet: Rabens Saloner, Co' Couture, Sibin Linnebjerg, Billi Bi og mange flere. Klik dig rundt i dette univers og shop de styles, som symboliserer lige præcis din stil og dig som person.

Fashion til kvinder

Hos byKalstrup bestræber vi os efter, at give dig en bred vifte af modetøj indenfor vores mere end 100 brands indenfor tøj. Du kan shoppe indenfor alle prisklasser, men også indenfor alle seks stilkerne - klassisk, feminin, rå, enkel, boheme og afslappet. Vi udvælger de bedste nyheder hos vores skønne leverandører til alle sæsoner på året. Der bliver shoppet de nyeste trends til kvinden, som elsker at være med på beatet og har styr på de nyeste modetendenser. Men vi shopper også til dig, som egentlig har fundet sin helt egen stil - måske den klassisk og afslappet - byKalstrups sortiment er bredt, og vi opdaterer med nyheder hver dag i både butikkerne og på webshoppen.

Kend din stilkerne

Det er stylisten Tini Owild, som udviklet konceptet, de seks stilkerner. Det gør det nemmere for dig at finde rundt i modeverdenens trends, men samtidig sørge det også for, at du er præcis den du er. De seks stilkerne består af den klassisk, feminin, rå, enkel, boheme- og afslappet stilkerne. Det er ikke sikkert du passer præcis på én stilkerne, men føler dig tilpas i flere af dem. Stilkernen er et hjælpemiddel til dig - føl dig mere sikker på dig selv og den stil du har. Du vil undgå fejlkøb til din garderobe og være mere bevidst samt målrettet.
  • Klassisk stilkerne: Her hører man ofte ordene, stilren, traditionel og præsentabel. Denne stilkerne føler man sig generelt godt tilpas i. Du vil shoppe styles som en klassisk hvid skjorte fra Polo Ralph Lauren, lækre strik fra Sibin Linnebjerg og en stilet sko fra Billi Bi. Dit outfit vil typisk være ensfarvet - sort, hvid, grå og beige, og der vil ikke være mixet mønstre og print på kryds og tværs - måske kan der snige sig en enkel top ind med et feminint blomsterprint. Du vægter gerne god kvalitet og ægter materiale højt.

  • Feminin stilkerne: Ordene som man hører her er, piget, romantisk, fint og smukt. Du føler dig tilpas i kjoler, nederdele, høje hæle og smukke accessories. Du vil gå efter styles, som kjoler fra Stine Goya, silkeskjorter fra Dea Kudibal og feminine sko fra blandt andet Sofie Schnoor. Dit outfit kan sagtens indeholde sæsonens farver med print eller andre detaljer - måske blonder. Du kan godt lide materialer som silke og blød mohair.

  • Rå stilkerne: Rå, sej og cool er de ord vi hører i denne kerne. Du bliver tiltrukket af styles med kant og alt indenfor jeans, læderjakker, t-shirts med print og rå biker støvler. Det kunne være en rå jakke fra <Munderingskompagniet, t-shirts med print fra Only og jeans fra Ivy Copenhagen. Flæser og nitter ses der er del af i din garderobe.

  • Boheme stilkerne: Her kommer det flippet, hippiestilen og det vilde til udtryk. Du føler dig tilpas i løstsiddende kjoler, sandaler, lag-på-lag trenden og oversized strik. Mærker som Rabens Saloner, Esmé Studios og forte forte passer perfekt til dig. Det lidt utæmmet og vilde med inspiration fra 60'erne og 70'erne ses ofte i din garderobe sammen med nogle gode basisstyles.

  • Enkel stilkerne: Du er minimalistisk, simpel og ren. Du kan faktisk lide lidt af hvert, men der vil altid være en ro over din garderobe. Dine styles er nøje udvalgte, du kan godt lide tidens trends, men det er ikke noget du viser for meget. Brands som Y.A.S og Soft Rebels passer til din kerne. Man kan godt komme til at blande den stilkerne sammen med den klassiske. Dog vil den med en enkel stilkerne ikke føle sig tilpas i det klassiske.

  • Afslappet stilkerne: Casual, sporty, behagelig og komfortabel er de fire typiske ord som høres i denne kerne. Du er vild med basisstyles uden alt for mange detaljer. En komfortabel strik fra Sibin Linnebjerg, tørklæder fra Lala Berlin og komfortable sneakers fra Puma er at se i din garderobe. Du er til tøj, som ikke strammer, og som er super blødt og behagelig at bære.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor kvindemode, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk. Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.