X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SWEATSHIRTS FRA LALA BERLIN

Lala Berlin sweatshirts til hverdagen

Man kan ikke have for mange sweatshirts. Lala Berlin sweatshirts har et puffet fit, som afspejler tidens trends. Herudover har vores sweatshirts broderet brandet på brystet, så du skiller dig ud fra mængden og viser, at du går op i mode, kvalitet og luksus. Match dine Lala Berlin sweatshirts med dine yndlings jeans eller sweatpants.

Se hele vores udvalg af Lala Berlin sweatshirts her på siden. 


Dette repræsenterer du med vores Lala Berlin sweatshirts

Mode handler ikke blot om at gå i tøj, der afspejler tidens tendenser. Det handler i høj grad også om at kunne identificere sig med brandet og vide, hvad det står for. Ikke, fordi du skal råbe op om, hvor meget du kender til brandet, men fordi det er med til at understøtte, hvad din stil står for. 

Lala Berlin er et stærkt brand, og det er bl.a. det, du betaler for, når du køber deres Lala Berlin sweatshirts. Lala Berlin er et high end-mærke, der indkapsler storbykulturen sammen med feminine og romantiske undertoner. Brandet er skabt af den iranske kvinde Leyla Piedayesh, og den bærende kultur bygger på diversitet. Retten til at udtrykke sin feminitet gennemsyrer alle styles fra Lala Berlin – ikke mindst deres Lala Berlin sweatshirts. 


Har du spørgsmål til vores Lala Berlin sweatshirts?

Vil du gerne prøve en af vores nye Lala Berlin sweatshirts, før du køber den, er du meget velkommen til at besøge vores butikker i Blokhus eller Løkken. Du kan også finde inspiration på vores Instagram. Her kan du se, hvordan andre styler deres items fra ByKalstrup. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af Lala Berlin sweatshirts, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice. Det kan du gøre ved at ringe til 21 13 60 40 mellem 9 og 16 i hverdagene, ligesom du til hver en tid kan sende en mail til mail@bykalstrup.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!