Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

STRIK FRA JJXX

Fine JJXX trøjer i strik

JJXX har en passion for strik, og det kan man se i deres design og valg af garn. En oversized strik i mange farver eller en diskret bolero komplimenterer ethvert outfit ved at tilføje lidt ekstra kant eller blødhed. Pufærmer kan skabe et moderne twist, der passer perfekt med en nederdel eller et par bukser og skaber et minimalistisk og trendy outfit. En bolero kan gøre outfittet mere rocket ved at tilføje en snert af 00’ernes modetrend Y2K.

JJXX kombinerer farver på en nytænkende måde, der altid får dig til at føle dig cool og selvsikker i dine hverdagsoutfits. Brug dine strik som et fast statement-piece i din garderobe eller følg med i tidens trends med andre modeller, der repræsenterer moden lige her og nu. Uanset hvilket look du går efter, kan du altid finde årstidens mest trendy strik til kvinder med JJXX hos byKalstrup.

Fri fragt for over 400 kr.

Bestiller du for over 400 kr. giver vi fragten til din foretrukne GLS pakkeshop – ellers koster det kun 49 kr. ved omdeling med GLS. Du kan også tage et smut forbi vores butik i Blokhus, hvis du alligevel bor i nærområdet og gerne vil spare på fragten. Så skal du kun af med små 4 kr. for posegebyr, når du svinger forbi vores butik på Torvet 3, 9492 Blokhus.

Vi går op i, at du føler dig tryg, når du online shopper hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages fortrydelsesret, når du modtager dine varer, så du ikke skal være bekymret for at vælge forkert eller skifte mening efter du har gjort din bestilling. Og skulle det ske, at du sidder inde med nogle spørgsmål, kan du ringe til os på 88 30 33 73 – vi er altid klar til at hjælpe dig.