Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

ONLY TOPPE

ONLY toppe som basics i dit garderobeskab

Én ting er sikkert: Det er essentielt at have et bredt sortiment af basics for enhver modebevidst kvinde. Og hos byKalstrup mener vi, at ONLY er det perfekte sted at starte, hvis du mangler netop det. ONLY toppe er nemlig designet med øje for både stil og funktionalitet, hvilket gør dem til en absolut uundværlig del af den daglige påklædning. Vores udvalg af toppe fra ONLY inkluderer alt fra de klassiske toppe med enten brede eller tynde stropper til de længere modeller i neutrale nuancer, som du kan bruge både for sig selv, men også under bluser og flotte sweaters, når temperaturen begynder at dale.

Når det kommer til stylingen af disse basic toppe, er der 100 % fri leg. De kan bruges som det perfekte lærred for at eksperimentere med lag-på-lag-look, som tilføjer dybde til din stil. Du kan også nemt tone dagens outfit ned med et strejf af enkelthed, især hvis du elsker at eksperimentere med mange farver eller mønstre. Ved at investere i kvalitetsbasics fra ONLY kan du dermed være sikker på, at du altid har en go-to i din garderobe.

Vælg en ONLY top for at pifte dit look op

En top fra ONLY er en oplagt mulighed at tilføje et unikt præg på din stil. Hos byKalstrup har vi som nævnt et bredt udvalg af ONLY toppe, der er designet til at skille sig ud, og du finder toppe med forførende blonder og festlige pailletter, men også modeller i iøjnefaldende mønstre og dristige detaljer.

Med vores kollektion af ONLY toppe kan du være sikker på at finde det perfekte match til enhver lejlighed, om du forbereder dig til en aften i byen, en casual sammenkomst veninderne imellem eller en elegant middag. Sagt med andre ord har vi den ONLY top, der vil få dig til at føle dig og se fantastisk ud.