Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

BALL ORIGINAL TIL KVINDER


Ball Original – italiensk kvalitet inspireret af amerikansk design

Ball Original er tilbage! Det ikoniske italienske brand fra 1970’erne forener lækkert design med komfort og klæder dig på til hverdagen i behagelige og lækre materialer. Du kan helt sikkert finde en style, der passer til dig! Se vores store udvalg af Ball sweatshirts, shorts, sweatbukser og meget mere her.

Ball Original stammer fra Italien, hvor Aldo Ciavatta i 1974 startede brandet med stor inspiration fra det amerikanske college-univers. I de første år bestod kollektionerne derfor primært af sportsinspirerede jeans, poloer, trøjer og t-shirts. Sidenhen blev sweatshirts, sweatbukser og træningstøj også en stor del af deres kollektioner.

Virksomheden lukkede ned i slutningen af 1990’erne, men genopstod igen i 2020 – og det er ví hos byKalstrup meget glade for! 

Det er kendetegnende for deres lækre styles, at de forener super fedt design med høj komfort. Det er tøj i bløde og lækre materialer, som samtidig har lækkert design i højsædet. Hvad enten du er til Ball bluser, bukser eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at kvaliteten og designet er i top!


Gå de kolde tider i møde med en lækker Ball sweatshirt

En lækker og blød Ball sweatshirt er helt uundværlig til de kolde måneder, men den er også super anvendelig til sommeraftenerne og de lune forårsdage. Den lækre kvalitet i 100 % økologisk bomuld gør Ball sweatshirts til en fornøjelse at bære hele året rundt – ligesom det sikrer en lang holdbarhed på produkterne. 

Ball Original var de første til at lancere sweatshirts med tryk i Europa tilbage i 1983. Og den trend har de holdt ved lige siden. Det velkendte Ball-logo pryder stadig mange Ball sweatshirts og gør dem super genkendelige og enormt seje. Du vil sikkert få en 80’er-vibe af Ball sweatshirts – og det er også meningen. Ball sweatshirts er nemlig designet med udgangspunkt i Ball Originals originale udtryk tilsat aktuelle trends. 

En del af Balls DNA er også de iøjnefaldende farver og farvekombinationer. Du finder både ensfarvede Ball trøjer i farver som brun, lyserød og blå og trøjer med en bred stribe henover brystet, der fremhæver logoet.

Match din Ball sweatshirt med et par sweatpants eller sæt dem sammen med et par lækre jeans eller leggings – det er kun fantasien, der sætter grænser.


Find din næste Ball trøje og meget mere hos byKalstrup

Hos byKalstrup finder du et stort udvalg af det lækre kvalitetstøj fra Ball Original. Vi forhandler både de meget populære Ball sweatshirts, sweatbukser, leggings og meget mere. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid kan være sikker på at finde de nyeste styles fra Ball Original hos os.

En Ball trøje eller et par Ball sweatbukser eller leggings er en fed måde at tilføre et sportsinspireret element til dit outfit – og en sweatshirt med det velkendte logo eller et par behagelige shorts går man simpelthen aldrig galt i byen med. Siden her er fyldt med vores favoritter, og vi håber, at du også finder dine.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Ball Original, er du altid velkommen til at sende en mail til mail@bykalstrup.dk eller ringe på 21 13 60 40 alle hverdage mellem 9 og 16. Vi ser frem til at hjælpe dig!