X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

SMYKKER TIL KVINDER

Tøjet, sminken og håret sidder præcist som det skal, men det er som om, at der mangler noget … Nåh jo! Nogle flotte smykker til at sætte det sidste touch på dit outfit. Om end du foretrækker et enkelt eller prangende smykke i guld eller sølv, kan du være sikker på at finde det hos byKalstrup.


Få de skønneste smykker til damer hos byKalstrup

I løbet af de seneste par år har smykker fået en helt ny status indenfor modeverdenen med deres delikate og glitrende effekt, der tilføjer noget helt specielt til ethvert outfit. Fordi damesmykker er blevet så eftertragtet, er udvalget af dem også næsten uendeligt, og hos byKalstrup har vi samlet det bedste af det bedste. Her på siden kan du derfor finde smykker fra højtelskede brands som MAANESTEN, RagBag, SUI AVA, JULIE SANDLAU og IX Studios.


Trendy damesmykker til hverdag eller fest?

En diskret måde at tilføje damesmykker til dit look er med øreringe. Her på siden kan du finde alt fra smukke ørestikkere til øreringe med flere vedhæng. Er du til et helt enkelt look, kan du købe nogle små øreringe i guld eller sølv, men hvis du er til et tidløst udtryk, kan du altid vælge et par flotte creoler i guld eller med flere sten. Har du helt styr på tidens tendenser, har vi selvfølgelig også større statement-øreringe, som du kan være sikker på vil tiltrække opmærksomhed. De kan kombineres med et enkelt outfit i neutrale farver, hvis du vil have øreringene til at skille sig ud, men du kan også altid skabe legende looks ved at sammensætte dem med et farverigt lag-på-lag-outfit. Du kan også nemt tilføje en flot halskæde i guld eller sølv, måske endda med perler, for at fuldende din stil.


Tilføj glitrende detaljer med smykker til kvinder

Smykker er perfekte til at tilføje noget specielt hverdagsoutfittet, men selvfølgelig også til festtøjet. Det er blevet ultramoderne at tilføje ikke kun en enkelt, men flere ringe til dit look. Kombiner eksempelvis flere ringe fra MAANESTEN på kryds og tværs af design for et sammenhængende, men stadig spændende udtryk. Er du ikke en stor fan af at have smykker på fingrene, kan du stadig drage fokus til dine hænder med elegante armbånd i guld eller sølv. Du kan også udforske de festlige og farverige armbånd fra SUI AVA, hvis du ønsker en blanding mellem perler og moderne detaljer.