Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

NEW BALANCE TIL KVINDER


New Balance: Udødelige sneakers med et strejf af moderne street style

Med et par sneakers fra New Balance får du ikke bare et højt niveau af komfort – du har også muligheden for at vælge mellem nogle af de skønneste design fra deres bredtfavnende kollektion. Hos byKalstrup har vi udvalgt de modeller, som passer bedst til det moderne skandinaviske. Her finder du blandt andet de uundværlige hvide sneakers, feminine design i flotte afdæmpede farver, friske farvekombinationer i de olivengrønne modeller, der passer perfekt ind i tidens tendenser i Danmark, og neutrale sko, som helt uden problemer kan kombineres med alt det, du har i din garderobe.

Med sko fra New Balance går du ikke kompromis med noget som helst

Alle sneakers fra New Balance er produceret med øje for, at de skal være behagelige at gå i. Her bliver ikke lokket med fancy teknologier, innovative nye materialer eller lignende – for det grundlæggende design er helt perfekt i sig selv. Med mere end et århundrede på bagen står New Balance bag nogle af de mest ikoniske sneakers i historien. De første årtier efter grundlæggelsen i 1906 fokuserede New Balance udelukkende på at lave de perfekte skosåler – naturligvis et essentielt element i den optimale sko.

Derfor var fundamentet i den grad på plads, da New Balance lancerede sin allerførste sko 1960’erne. I 1980’erne slog New balance sit navn fast med nogle af de største klassikere inden for design af sneakers nogensinde. Det gjorde de blandt andet med deres model 574, som også er at finde i forskellige farver i vores udvalg her på siden.

Få gratis fragt, når du bestiller dine sko fra New Balance hos os

Hos byKalstrup har vi fri fragt på alle køb over 400 kroner. Det betyder, at du ikke skal betale for fragten, når du køber et hvilket som helst par sneakers fra New Balance fra vores webshop. Vi vedlægger også en returlabel i din pakke, så du let kan få byttet til en anden størrelse, hvis din nye sko ikke sidder helt perfekt. Vi tilbyder 30 dages retur gældende fra den dato, du modtager din pakke – på den måde er du sikret, at du får den bedste sko fra New Balance, selv om du handler online.