X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

TASKER TIL KVINDER

Et i forvejen godt outfit kan løftes til nye højder med den helt rigtige håndtaske. En taske er ikke kun beregnet til opbevaring af mobil og nøgler – den er også et vigtigt stykke tilbehør med stor betydning i modeverdenen, og mange af de klassiske dametasker har derfor også opnået en ikonisk status gennem tiden.

Vi har tasker til kvinder fra alle dine yndlingsbrands

De fleste store og anerkendte tøjdesignere har også en linje af tasker til kvinder – og nogle af dem er endda mere kendte for deres tasker end for selve tøjkollektionerne. Marc Jacobs er en af dem, der har lagt sig i spidsen, når det gælder design af dametasker i nytænkende udformninger og farvesammensætninger.

Der er en grund til, at Marc Jacobs har været populær og solgt tasker til kvinder i årevis. Den amerikanske designers tasker er på én gang klassiske og nytænkende, og sortimentet tæller både tidløse, sorte håndtasker og farverige design, der har en mere legesyg og eksperimenterende tilgang til moden. Derfor er der god chance for at finde noget hos Marc Jacobs, der falder i din smag.

I vores sortiment finder du også kendte og elskede danske brands som Stine Goya, Lala Berlin, Mads Nørgaard, esmé studios. ELSK. esmé studios og ELSK er to bæredygtige brands, som både designer tøj og tasker med omtanke for miljøet, og også hos Mads Nørgaard finder du bæredygtige tasker til kvinder i form af muleposer i genanvendte materialer.

Dametasker til hverdagens gøremål og særlige lejligheder

Hverdagens travlhed og mange opgaver stiller andre krav til din taske, end når du er på vej til fest i fin kjole og stiletter. Derfor har vi nøje udvalgt vores favorittasker i en lang række forskellige kategorier, så du hos byKalstrup.dk finder alt fra praktiske rygsække, der kan rumme det hele, til smukke håndtasker med plads til kun det allermest nødvendige.

Det handler nemlig om at vælge den rigtige dametaske til det formål, du skal bruge den til. Er du ofte på farten i al slags vejr, skal du måske bruge en vandtæt rygsæk, som er let at have med på cyklen, og som holder dine ejendele tørre. Har du et begrænset behov for at have ting med dig, kan du nøjes med en fiks, lille håndtaske.

Tag et kig på vores forskellige kategorier og find lige den taske, du har behov for. Når først du har bestemt dig for, hvilke overordnede krav din taske skal leve op til, kan du begynde at lege med farver og materialer for at finde lige præcis den model, der passer til dig. På den måde undgår du fejlkøb – du finder en taske, som både passer til et konkret behov, og som falder i din smag.

Skab dit outfit med den perfekte taske

Det er ikke tilfældigt, at de fleste store modehuse har én eller flere ikoniske tasker, som de altid forbindes med. Det skyldes håndtaskernes status som uundværlige accessories, der kan tone dit outfit i forskellige retninger alt efter, hvad du foretrækker. En håndtaske er dermed ikke kun en praktisk foranstaltning, men også en essentiel del af garderoben for mange kvinder. Og det forstår vi godt.

Med en eksklusiv håndtaske i lækre materialer er det nemlig let at ændre et outfit fra daytime til nighttime – og omvendt kan du gøre et lækkert sæt tøj mere casual med en nøje udvalgt tote bag eller bucket bag. Mulighederne er nærmest uendelige, og en ny taske kan være en måde at ændre dit look på uden at skulle investere i masser af nyt tøj.

Få ny inspiration og hold dig opdateret hos byKalstrup.dk

Har du lyst til at få inspiration til, hvordan vores tasker kan styles? Og måske få mere viden om, hvilke trends der rammer os lige om lidt? Så skal du følge byKalstrup.dk på de sociale medier, hvor vi deler masser af tips, tricks og inspiration. Du kan finde os på Facebook og Instagram under @kalstruplivsstilshus, hvor vi glæder os til at dele ud af vores viden og idéer. Har du spørgsmål til vores udvalg af dametasker, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her giver vi dig den samme gode service, som du får i vores butikker. Ring til os på 21 13 60 40 eller send en mail til mail@bykalstrup.dk.