House Doctor

Hos House Doctor finder du interiør og møbler, hvor det rå skandinaviske er kombineret med en hyggeligt boheme atmosfære. Alle deres produkter er designet internt og udstråler personlighed. Du ser en stil, som er utrolig personlig, lidt provokerende og uformel. Møbler og interiør i skønne nuancer, former og materiale. Hos byKalstrup finder du et bredt udvalg af de nyeste produkter fra House Doctor året rundt.

House Doctors historie

Det danskejet brand kom frem i 2001 og har siden været en voksende succesfuld interiørvirksomhed med base i Ikast. De er tre kreative søskende, Gitte Juhl Capel, Klaus Juhl Pedersen og Rikke Juhl Jensen er personerne bag virksomheden, og de har en fantastisk tilgang til design af produkter. Gennem årene er House Doctor blevet et populært brand i boligbranchen - ikke kun i Danmark, men også i Europa, New Zealand og Japan. I dag kan du shoppe skønne møbler og boligtilbehør til den stilbevidste og boliginteresserede.

Hos byKalstrup - både online og i vores fysiske butik, finder du de bedste møbler og boligtilbehør fra House Doctor. Vi shopper jævnligt skønne nyheder hjem til jer. Du finder et bredt udvalg indenfor boligtilbehør: Puder, lysestager, opbevaring og julepynt. Og lækre møbler som: Sofaborde, lamper, skamler og meget mere. Har du brug for hjælp, inspiration eller vejledning omkring indretning af din bolig, så er du altid velkommen til besøge os på vores 1. sal i Blokhus.

House Doctor - Christmas

Naturen er en af de vigtigste kilder hos House Doctor, og det ser vi især i deres 2019 julekollektion. Naturen og dens rolige farver og organiske former kommer tydeligt til udtryk. Skab den perfekte balance i din bolig med de rolige nuancer, lidt drama i form af tunge farve og det sjove twist med blandt andet de populære Xmas Cars. Hos byKalstrup.dk og på vores 1. sal i Blokhus kan du shoppe det fineste julepynt til træet, til dine dekorationer og generelt bare til at sætte rundt omkring i hjemmet. Du finder også de populære Cedar Træer med LED pære i to forskellige størrelser i år.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan indrette dit hjem med House Doctors produkter, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

House Doctor - Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.