House Doctor

House Doctor er alt, du behøver til din personlige boligindretning. Produkterne hos House Doctor taler sit tydelige stilrene og meget smagfulde sprog. Samtidig behøver det ikke at blive dyrt at forelske sig i House Doctors univers – her kan du nemt shoppe alle typer boligindretninger og interiørkategorier til gode priser, uden at gå op kompromis med kvalitet og design. Kald det win-win, når du finder dine yndlingsinteriør bestsellers lige her til prisvenlige niveauer. Vælg mellem puder, køkkenredskaber, hylder, ure og meget mere.

”Value for money” /  ”Everyday affordable luksus”

Hvem er House Doctor

House Doctor et dansk og familiedrevet interiørfirma med hovedsæde i Ikast. Det var tilbage i 2001, det i dag verdensomspændende interiør og boligfirma, blev opstartet af søskendeflokken på tre Gitte, Klaus og Rikke Juhl Pedersen. House Doctor har vokset sig stor med afsæt i en legende tilgang til boligindretningen og med tanken om, at det ikke behøver at være kun dyrt at indrette sig lækkert og personligt.

House Doctor stilfuldt, skandinavisk design personligt til dig

House Doctor dækker alt inden for din boligindretning og er altid i flow med tidens trend og højeste kvalitet. Det er ikke svært at få en personlig indretning med det moderne og nordiske look, House Doctor er eksperter til at designe boligtilbehør til. Så er du boliginteresseret og elsker stilrent, moderne, nordisk men også legende designs, så rammer House Doctor dig lige i hjertet.

House Doctor populær i køkkenet

House Doctor har senest lavet en genial og stilfuld cocktail serie til drinksbordet – Ginger hedder linjen og kan shoppes lige her. Men generelt er House Doctor stærk til stel, opbevaring og meget andet til køkkenet – følg med lige her, så er du altid opdateret på nyheder fra populære House Doctor.

House Doctor moderne, stilsikkert og ”value for money”

House Doctor har fra start produceret spændende interiør og livsstilsprodukter til den kræsne forbruger – og ofte i et meget prisvenligt leje. Hos KALSTRUP LIVSSTILSHUS er vi meget begejstret for det brede sortiment House Doctor repræsenterer, og altid vil du have en følelse af at få meget for dine penge, da House Doctors design absolut er ”value for money” hånd-i-hånd med smukt og stilfuldt design.  

Kort fortalt har House Doctor altid fokus på prisniveauet, men er samtidig kompromisløs på kvalitet og design.

House Doctor har mange søskende i sit livsstilsunivers

I takt med den stigende succes og konstante udvidelse af varesortimenter har House Doctor, og i takt med at flere mærker som Nicolas Vahé, Meraki samt Monograph er blevet en del af den samlede familie omkring House Doctor, kalder de tre søskende i dag, deres samlede univers for Society of Lifestyle. Vi er glade for at være at være en del af House Doctor universet, så vi i KALSTRUP LIVSSTILSHUS nu på 11 år repræsenterer et stort udvalg af alle dele fra det passionerede interiør, design, mad, bad, velvære og stilistiske meget smagfulde setup.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor bolig, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.