VIPP

Vipp er et dansk brand med et rent og skandinavisk industrielt udseende. Brandet strækker sig over køkken, bad, møbler, belysning, accessories og præfabrikerede huse. Det danske interiør-brand blev i 1939 stiftet af Holger Nielsen, som i begyndelsen fremstillede den i dag ekstrem populære pedalspand til danske lægeklinikker. Hans mål var at skabe produkter, som gjorde hverdagen letter for forbrugeren. I dag er Vipp familieejet af Holgers datter, Jette Egelund og hendes to børn. De driver virksomheden fra Islands Brygge i København. Vipp startede ganske småt, men er i dag en stor virksomhed, som forhandles i mere end 30 lande verden over.

Målet med at skabe produkter, som gjorde hverdagen letter for forbrugeren er stadig et højtstående for Vipp. Ud over dette, så står både håndværket/designet og funktionaliteten højt på listen. Håndværket og funktionaliteten er i højeste kvalitet, mens det skandinaviske og rene udseende kendertegner Vipp gennem alle sine produkter.

Hos KALSTRUP finder du et bredt sortiment fra Vipp - både her på webshoppen samt på vores 1. sal i Blokhus. Du finder de populære pedalspande i flere størrelser til både køkken og bad. Sæbedispenseren og tandbørstekruset til badeværelser, samt køkkenrulleholderen og salt- og pebersættet til køkkenet, er også at finde blandt de mange lækre produkter. Vipp passer ind i ethvert hjem med sin enkelhed.

Vi gør opmærksom på, at der kan være længere leveringstid på nogle af produkterne fra Vipp.