Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

VIPP


Randers er hjemby for første skabelse af den ikoniske Vipp spand

Holger Nielsen er den oprindelige idémand bag den i dag ikoniske Vipp spand med pedal og vippelåg. Holger Nielsen er kun 17 år gammel, da på heldig vis vinder en bil, men da han ingen kørekort har, sælger han straks bilen og investerer i stedet pengene i en metaldrejebænk. Allerede dengang i sin tidlige ungdom var Holger Nielsen nemlig passioneret omkring materialet stål og som nyuddannet smed og med investeringen af sin nye første dreje bænk, opstarter Holger Nielsen i 1930’erne en metalvarefabrik op i Randers.

En design klassiker blev til ved en tilfældighed – historien bag Vipp, der startede med Vipp spanden

I slutningen af 1930’erne er Holger nygift med sin kone Marie, der er damefrisør. Hun viser sig at blive en vigtig brik i udviklingen af prototypen af den Vipp spand, vi i dag så godt kender, og vis karakteristika er den handy pedalfod og det praktiske vippelåg. Marie ønskede sig nemlig af sin mand Holger en affalds spand i salonen, der gerne både skulle være praktisk og smuk. Og det fik hun til stor opmærksomhed for hendes kunder, der eksempelvis var læger og tandlæger og derfor stod med samme behov for en praktisk, stor og præsentabel affaldsspand.

Vipp skulle ikke til salg – men efterspørgslen ville noget andet

Dengang i 1930’erne var tanken ikke at Vipp skulle blive en stor verdensomspændende succes, men blot en kærlig imødekommelse af Holgers kones frisørsalon behov. Men efterspørgslen på den smarte og nytænkende spand fornægtede sig ikke, og pludselig var Vipp spanden født og skabt til glæde for alverdens forbrugere såvel i erhverv og privat. I dag er den ikoniske Vipp spand fortsat dna produktet i Vipps varekatalog, men anno moderne tid er Vipp i dag langt mere end blot pedalspande.

”Vipp” er design klassikere på stribe – god stil går aldrig af mode

Vipp er i dag for mange et samlerobjekt i de danske hjem. Ethvert design fra Vipp står for ideel og skarp boligindretning og kaster både noget ædelt og prægtigt over hjemmet. Vipp er synonym med stilklassikere, der ubetinget løfter og dekorerer dit hjem og gør stilfuldendthed til et mantra i boligen. Og tanken om at gøre en affaldsspand elegant må siges at være en genial tankestreg og den yderst brugbare pedalspand har kun gjort Vipp designet endnu mere relevant og populært på markedet.

Vipp design skraldespand i mange anvendelige størrelser og i klassisk sort eller hvid

Vipp 13 er en pedalspand til 4 liter, Vipp 14 8 liter, Vipp 15 14 liter og de helt store Vipp 16 og Vipp 17 er pedalspande med vippelåg, der rummer henholdsvis 18 eller 30 liter, og bliver ofte brug i erhverv eller i private køkkener til køkkenaffald.

Uanset hvilken størrelse der passer til dit behov er looket det samme – en pæn, formvelskabt og klassisk chik spand med et utal af anvendelsesmuligheder uanset om det er til køkkenaffald, frisørsaloner, lægeklinikker, kantiner eller øvrige arbejdspladser, hvor en stor og smart skraldespand ønskes.

Den praktiske pedal gør Vipp unik og nem at bruge, du behøver nemlig ikke rører låget for at åbne for skraldet, du kan blot trykke foden på pedalen og låget åbner sig og du kan helt uden at røre med hænderne på skraldespanden komme af med dit affald. Præcis den teknik gør skraldespanden bakterievenlig og yderst velegnet til klinisk brug. Men Vipp affaldsspandene bruges også ofte til toiletspande eller køkkenspande.

HUSK Vipp spand poser – hver pose er designet unikt til hver spand

Vipp understøtter sit stilrene udtryk i sine Vipp spande ved at tilbyde design fabrikeret affaldsposer, der passer perfekt i mål med hver Vipp spand og det antal liter, hver enkelt spand rummer. Så glem ikke at ligge en matchende affaldspose i kurven, når ud forelsker dig i din næste Vipp spand. De fine hvide poser er hygiejniske og passer diskret ned i hver affaldsspand, hvad enten du bruger din favorit Vipp spand til eksempelvis toiletspand eller køkkenaffaldspand.

Vipp interiørserie til badeværelset - en stilren rejse rundt i praktiske designprodukter med elegance

Vipps univers er kendetegnet ved velskabt design i en udtryksfuld men stilsikker klasse. Vipp er meget genkendelig og produkternes smukke formsprog går igen fra toiletbørste til toiletspand henover sæbedispenser. Hvert design rækker langt ud i fremtiden og desuden langt tilbage med design streger funderet helt tilbage fra 1930’erne.

Vipp sæbedispenser er klædelig på ethvert badeværelse og flere foretrækker også at bruge sæbebeholderen til opvaskemiddel i køkkenet. Det kan være svært at finde en smart og dekorativ beholder til sæbe, men Vipps sæbedispenser klarer opgaven til fulde. Kan du lide det underspillede, men meget ikoniske design Vipp repræsenterer, så er sæbedispenseren med pumpe fra Vipp lige noget for dig.

Vipp har længe haft succes med at gøre en toiletbørste trendy. Med et design der ligger sig op ad Vipp skraldespandene forener Vipp toiletbørste hele toilet serien fra Vipp. Så gør dit badeværelse smuk med Vipp skraldespand, Vipp sæbe dispenser og vipp toiletbørste, så er æstetikken på badeværelset i højsædet og kvaliteten på produkterne samtidig i top.

Sæbeskålen er for dig, der fortrækker fast sæbe frem for flydende sæbe fra dispenser. Brug sæbeskålen som dekorativ beholder til din ynglingssæbe og bliv henrykt over, hvor nem sæbeskålen er at rengøre for sæberester.

Foretrækker du en sæbedispenser til flydende sæbe, så husk Vipps smukke sæbebeholder findes til både vægophæng og til bord.

Vipp håndklæder er enkle og ultra eksklusive på sin helt egen simple facon

I tekstil hjørnet finder ud fra Vipp ikke kun de meget eksklusive håndklæder med stor sugeevne, men også de smukke ensfarvede puder, der kan gøre det nemt at pifte dit sofahjørne op, fordi de med deres blødhed og lækre farver gør boligens sofahjørne meget mere hyggelig og stilren.

På badeværelset vil du sætte pris på de delikate håndklæder, der i sine basis farver fremstår enkle og tiltalende og skaber ro i rummet på en raffineret facon.

Vipp og opvaskebørsten går hånd i hånd

Vipp har igen design og funktionalitet i fokus, når det kommer til deres populære opvaskebørste. Ikke nok med den er rap i et af husets vigtigste rum nemlig køkkenet, den har samtidig en handy hank, der gør opvaskebørsten kan hænge ved vasken i stedet for at stå i vasken. Samtidig har den aftagelige børstehoved, så du med mellemrum behændigt kan udskifte dit slidte børste hoved til et helt nyt, der kan tilkøbes i Vipps sortiment. På den måde er Vipp opvaskebørste en god og langtidsholdbar investering.

Belysning der kaster et smukt skær fra sig og passer ind hvor som helst i boligen

Hvad enten du søger en finere væglampe, en skrivebordslampe eller en sofistikeret gulvlampe, har Vipp den helt rette løsning. Vipps udvalg af gennemførte design lamper fornægter sig ikke i det homogene look af enkle lamper med samme Vipp look i hver lampeskærm, blot funktionen adskiller de smukke lamper fra hinanden. Hos Bykalstrup.dk har vi både vipp bordlampe, vipp væglampe og vipp gulvlampen – og vi er vilde med hver enkelt af lamperne.

Vipp den perfekte gaveidé – til fødselsdagsgave, værtinde gave eller julegave

Til tider kan det være svært at finde på den helt rette værtindegave eller vellykkede jule eller fødselsdagsgave, men går du på opdagelse i Vipps produkter, finder du med sikkerhed en god gaveidé. Hvem vil ikke elske en oplagt gaveæske med Vipps sæbedispenser og opvaskebørste i én og samme pakke. De to fine produkter vil passe ind i ethvert hjem. Vipps klassiske skraldespand eller den efterhånden landskendte vasketøjskurv fra Vipp er ligeledes højt på mange ønskesedler. Gå på opdagelse i Vipps produkter lige her online og vid, vi i den fysiske butik har langt flere produktkategorier fra Vipps fulde varesortiment.

Vipp in shop med fuldt sortiment i KALSTRUP LIVSSTILSHUS BLOKHUS

På 1. salen i interiørafdelingen i KALSTRUP LIVSSTILSHUS i Blokhus, finder ud det fulde varesortiment fra Vipps produktkatalog. Her er der mulighed for at se møbler fra Vipp og især deres smukke spisebord med en rustik bordplade i støbt, holdbar stenplade, er populær til hjemmets spisestue og passer i virkeligheden æstetisk smuk ind i enhver bolig, hvad enten du sværger til gammel patriciastil eller moderne funkis stil. Vi står til rådighed for spørgsmål hver dag hele året, så tøv ikke med at ringe 88 30 33 73 og spørg efter boligafdelingen, så finder vi sammen svar og løsning på din henvendelse.