X
Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

COZY LIVING


Nordisk udtryk & æstetik i fokus

Cozy Living Copenhagens kendetegn er det nordiske udtryk, hvor materialevalgende og æstetik er i fokus. De vægter de håndlavede detaljer og materialernes blødhed højt. De finder blandt andet deres inspiration til de mange designs i naturen. Derfor kan du også til foråret opleve mere lyse puder, og i efteråret puder mere mørke nuancer. Du kan både shoppe bløde velour Cozy Living puder, det skønneste hør og bomuld, samt Cozy Living plaider i det blødeste uld.

Cozy Living Copenhagen tager ansvar

Hos det hyggelige brand tager de ansvar for de sociale og miljømæssige udfordringer, og Cosy Living ønsker at gøre en forskel. De overholder derfor de 10 generelle principper for virksomheders sociale ansvar under FN's globale mål.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du inspiration til hvordan du kan style dit hjem med puder og plaider fra Cozy Living, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.