Woodbird

Woodbird er et dansk brand der er etableret i 2010. Woodbird er skabt med visionen om en velbalanceret kombination af en genfortolket klassisk stil og det skandinaviske håndværk.

Her hos byKALSTRUP har vi et bredt sortiment af Wood bird tøj. Du kan blandt andet finde deres populære, klassiske og tidløse bukser, der passer perfekt til både casual, business og fancy wear. Hvis du leder efter t-shirts kan du også finde deres populære logo og/eller print t-shirts i vores Woodbird sortiment. Udover det har vi også deres andre populære produkter som f.eks. sweatshirts, hoodies og jakker.

Woodbird blev etableret af Chung W. Cheung i 2010 i Jylland. Lige siden Woodbird blev etableret har de gjort det til deres mærkesag ikke at følge de trends der bliver dikteret af de mange medier. I stedet gør Wood bird en kæmpe indsats for at ramme de mange følelser og instinkter de ser hos deres forbrugere.

Shop Woodbird her hos byKALSTRUP online nu. Vi leverer indenfor 1-3 hverdage og vi garanterer altid fantastisk og personlig kundeservice.