Fri Fragt på ordrer over 400kr
Gratis ombytning
Gratis afhentning i Blokhus

UYUNI LIGHTNING


Uyuni Lighting er ægte på sin helt egen og nye facon...

Forestil dig et naturtro lys, der fuldstændig ligner et almindeligt stearinlys, dette naturtro stearinlys er blot bedre for dit indeklima uden luftforurenende toksiner. Næsten for godt til at være sandt ik’? Men fakta omkring kunstig lys og deres positive effekt på såvel indeklima som helbred, er en virkelighed og Uyuni lighting er de bedste på marked til at skabe look a like stearinlys blot med elektronisk LED flamme.

Uyuni stearinlys har wax overflade som almindelige stearinlys – så tæt på traditionel lys som muligt

Ikke nok med de populære kunstige stearin lys fra Uyuni lighting ser ægte ud med sin levende og blafrende LED flamme, lysene er samtidig beklædt med stearin, der får dem både til at se og føles naturtro. Hertil skaber en moderne 3d flamme skabt ud af en varm hvid LED flamme den helt samme stemning og look som et sædvanlig stearinlys gør. Hurra for nytænkende og mere sundhedsfremmende stearinlys.

Ind med LED lys - og fri for sodpartikler og toksiner. Velkommen til kunstig stearinlys med timer

Husk din handy fjernbetjening med i indkøbskurven, når du gør en god investering i Uyuni lys. Med de kunstige lys fra Uyuni lys har du muligheden for at tilkøbe en fjernbetjening, så du nemt og enkelt tænder og slukker de smarte elektroniske led lys. Lysene kan også indstilles via timer på henholdvis 4,6,8 og ti timer, så de fuldautomatisk selv slukker efter behov.

Børnevenlige lys – et stearinlys uden flamme men med fuld hygge

Uyuni lys er yderst populære i børnefamilier, hvor småbørn på nysgerrig vis kan blive draget af stearinlysets flamme og uhensigtsmæssigt komme til at brænde sig. Den bekymring er du helt foruden med Uyuni stearin lys, der alle er skabt af en naturtro flamme af LED lys i et varmt hvidt lys, der tilmed blafrer naturtro.

Din hund eller andre dyr i husstanden er på samme måde sikret imod stearinlysets flamme, og den kunstige flamme sikrer samtidig et sikkert hjem uden fare for brand forsaget af levende stearinlys. Og slutteligt velkommen til et sodfrit hjem med de miljøvenlige og helbredsmæssigt gode kunstige stearinlys fra uyuni lys.

Kunstig stearinbelysning med optil over 400 timers brændetid

De store bloklys fra Uyuni lighting har en lang levetid og kan brænde i mange timer – de helt store bloklys har helt op til 400 timers brændetid, imens de små fyrfadslys har hele 120 timers brændetid og de lidt større fyrfadslys har op til 200 timer. Kvaliteten og udtrykket i alle typer af lys fra Uyuni stearinlys er helt i top, så, hvad enten du søger et flammefrit fyrfadslys eller et kunstigt led kronelys til traditionelle lysestager, leverer uyuni stearin lys det bedste inden for kunstig stearin belysning.

Uyuni kunstig lys har flere forskellige størrelser på deres kunstige blok lys, men alle har de til fælles at se ægte og levende ud.