Sandaler - Kvinder

Sol, sommer – og sandaler. Det lette fodtøj er ikke til at komme udenom, når varmegraderne melder deres ankomst, og vi får lyst til igen at bevæge os ud i det fri. Her på siden finder du sandaler til ethvert formål og enhver smag. Vi har udvalgt vores favoritter fra en lang række lækre brands, så du kan gå sommeren i møde med lige præcis det par sandaler, der får sommerstemningen helt i top hos dig. God fornøjelse.

Sandaler til kvinder – og til enhver lejlighed

Der er en tendens til, at “sandaler” bruges som en samlebetegnelse for alle typer åbne sko. Det er efter vores mening en fejl. Sandaler er nemlig lige så forskellige som almindelige, lukkede sko, og derfor har du også ofte brug for mere end ét par sandaler. Til kontoret har du måske brug for et par stilfulde, klassiske sandaler – og står du meget op i løbet af dagen, skal de tilmed være komfortable. Til de lange gåture på storbyferien i bagende hede er der helt andre krav til dine sandaler, ligesom du sikkert foretrækker noget helt tredje, hvis du skal finde et par sandaler til sommerfesten, konfirmationen eller brylluppet.

Sandaler til kvinder kan nemlig både være flade og have høj hæl, de kan være minimalistiske eller fyldt med sjove detaljer – og alle tjener de vidt forskellige formål og passer til forskellige situationer.

Chunky og cool eller let og elegant?

I vores store udvalg er det let at finde et par sandaler, der afspejler din personlighed og er med til at vise, hvem du er. Skal de være et overraskende og anderledes blikfang, eller skal de være mere neutrale og passe ind i en stilet og minimalistisk garderobe? Det er helt op til dig.

Lige nu er det chunky look dominerende i modebilledet, og du kan skabe interessante, kontrastfyldte looks ved at sammensætte de lidt grove sandaler med lette sommerkjoler og feminine skjorter. Omvendt kan du også understrege en feminin garderobe med en let sandal med smalle remme og måske en hæl, hvis det er mere din stil. I det hele taget anbefaler vi, at du prøver at lege med udtrykket – sommetider kan der komme noget uventet godt ud af at kombinere dine sandaler med et outfit, du måske ikke umiddelbart ville bruge dem til.

Uanset hvilke dame-sandaler, du er på jagt efter, har vi helt sikkert et godt bud blandt de mange lækre mærker, vi forhandler her på siden.

Find sandaler, der passer godt på din fødder

Du kan sagtens passe godt på dine fødder uden at gå på kompromis med æstetikken. Birkenstock er et rigtig godt eksempel på et brand, der har formået at spille en imponerende stor rolle i modebilledet, samtidig med at de designer sandaler med ergonomien helt i top. Vores udvalg af ergonomiske sandaler til kvinder kan særligt anbefales, hvis du skal gå og stå meget i løbet af den tid, du har dem på. Vi har samtidig gjort os umage for at finde ergonomiske og sunde sandaler, der samtidig ser lækre ud og kan opgradere dit sommeroutfit.

Se efter sandaler med en god, kraftig sål og gerne brede remme hen over fødderne, hvis du skal have dem på i lang tid ad gangen – det vil dine fødder takke dig for.

Find dine sandaler her

Hos byKalstrup kan du shoppe blandt en masse skønne sko-brands - blandt andet: Birkenstock kvinde, Billi Bi, Sofie Schnoor, Ivylee Copenhagen og mange flere.

Sandaler med fri fragt og gratis retur

Når du køber for mere end 400 kr. hos byKalstrup.dk, sender vi dine varer til dig med gratis fragt og fri retur. Det betyder, at du kan ombytte dine nye sandaler til en anden størrelse ganske gratis, hvis de ikke passer helt, som du havde håbet på.

Vi vil gerne give dig den samme gode service, når du handler online, som du kan få i vores butikker. Derfor er vores kundeservice klar til at hjælpe dig, uanset om du har spørgsmål til styling, til produktspecifikationer eller noget helt tredje. Ring til os på 21 13 60 40 eller send en mail til mail@bykalstrup.dk – vi glæder os til at hjælpe dig.