Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren er ikke et hvilket som helst brand - og den populære, broderet hest og rytter på designet har i flere årtier fasttømret sig som ét blandt verdens mest indflydelsesrige mærker i modebranchen. Selveste Ralph Lauren er herren selv bag det ikoniske brand med rødder tilbage i 60’erne og New York City. Kollektionerne er store, og her er vi stolte af at vise et populært udpluk fra den smarte Polo Ralph Lauren skokollektion til herre.
Polo Ralph Lauren er blandt de mest kende og ikoniske brands i verden. Ralph Lauren er designeren og ophavsmanden, med samme navn, bag det gennem flere årtier velkendte og New York etablerede modebrand. Stilen er for evigt klassisk med et tvist af casual elegance – og har især med sit verdensberømte logo af den broderede hest og polorytter, betydet en verdensomspændende og ekstrem populær brandgenkendelsesgrad.

Vi er stolte af hos byKalstrup at kunne tilbyde de eksklusive sneakers, støvler og sandaler fra populære Polo Ralph Lauren. Skodesignteamet bag kollektionerne er blandt de bedste konstruktører og designere i segmentet casual fodtøj – og de smarte sko, støvler eller sandaler er altid påsyet det populære logo, der samtidig er garant for lækker kvalitet og komfort.

De smarte sko, sneakers, sandaler eller støvler fra Polo Ralph Lauren er til den kræsne mand, der elsker komfort til fødderne, men samtidig ønsker et stilsikkert udtryk, der passer til både habitsæt eller hverdagstøjet til arbejdsbrug eller fritid. Alle skolinjerne er størrelsesvarende og med Polo Ralph Lauren sko kommer du altid velklædt ud af døren.

I vores fysiske afdeling i Blokhus, har vi i KALSTRUP LIVSSTILSHUS en stor Polo Ralph Lauren shop til både herre og kvinder. Vi er blandt de største Polo Ralph Lauren forhandlere i Danmark og den største i Nordjylland, så er du Ralph Lauren fan er vi i Blokhus bestemt et besøg værd. Her på bykalstrup.dk hjælper vi gerne med spørgsmål omkring Polo Ralph Lauren kollektionerne, så du telefonisk kan orientere dig inden, du ligger vejen forbi. I shopperne har vi et stort udvalg af Polo Ralph Lauren produkter inden for alle kategorier – skjorter, pullover, sweat, polo t-shirt, strik, overtøj, veste, kasketter og accessories. Alle med den ikoniske polorytter i enten multifarvet broderi eller ensfarvet – det varierer fra model til model.    

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Polo Ralph Lauren, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.