Parajumpers

Parajumpers er kendt for deres fantastiske jakker, smarte designs, funktionalitet og høje kvalitet. Du finder et stort udvalg af de mest populære Parajumpers til mænd og kvinder her os byKALSTRUP. Vi har gratis fragt og retur på Parajumpers og altid hurtig levering.

PARAJUMPERS

Parajumpers - Brandets baggrund


Det anerkendte brand Parajumpers blev lanceret i 2005 af den italienske designer Massimo Rossetti, som har mange års erfaring inden for italiensk high-end design af overtøj. Massimo fik sin inspiration til de ikoniske Parajumpers jakker efter et møde med et medlem fra redningspatruljen 210th Rescue Squadron, som er højtuddannede til ekstreme redninger i de vildeste, mest afsides og fjendtlige hjørner af kloden. Disse kaldes Parajumpers eller PJs, og er baseret i det kolde Alaska, hvoraf navnet Parajumpers stammer fra. Dette møde resulterede i en yderst innovativ overtøjskollektion med højteknologiske komponenter samt et funktionelt design med stor vægt på eksklusive detaljer, funktionalitet og kvalitet.

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen og især dyrenes velfærd er vigtig. Derfor bruger Parajumpers kun finske pelse fra Finnracoon som lever op til EU reglerne for pelsavlere, som er de strengeste i verden.

Hos Kalstrup finder du et særlig udvalg af jakker til kvinder hvor vi har samlet nogle af de bedste modeller fra Parajumpers til både efterår og vinter.