Parajumpers

Det anerkendte brand Parajumpers blev lanceret i 2005 af den italienske designer Massimo Rossetti, som har mange års erfaring inden for italiensk high-end design af overtøj. Massimo fik sin inspiration til de ikoniske Parajumpers jakker efter et møde med et medlem fra redningspatruljen 210th Rescue Squadron, som er højtuddannede til ekstreme redninger i de vildeste, mest afsides og fjendtlige hjørner af kloden. Disse kaldes Parajumpers eller PJs, og er baseret i det kolde Alaska, hvoraf navnet Parajumpers stammer fra. Dette møde resulterede i en yderst innovativ overtøjskollektion med højteknologiske komponenter samt et funktionelt design med stor vægt på eksklusive detaljer, funktionalitet og kvalitet.

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen og især dyrenes velfærd er vigtig. Derfor bruger Parajumpers kun finske pelse fra Finnracoon som lever op til EU reglerne for pelsavlere, som er de strengeste i verden.

Hos Kalstrup finder du et særlig udvalg af jakker til kvinder hvor vi har samlet nogle af de bedste modeller fra Parajumpers til både efterår og vinter.