Parajumpers

Parajumpers er kendt for deres fantastiske overgangsjakker og ekstra varme vinterjakker. Med sit smarte og funktionelle jakke design står Parajumpers året rundt for stilsikkert og populært overtøj til både mænd og kvinder. Du finder et stort udvalg af de bedste og klassiske Parajumpers jakker lige her. Vi fragter gratis og retur på PJS jakke og tilbyder altid hurtig levering.

Hvem står bag Parajumpers

Det anerkendte italienske brand Parajumpers blev lanceret i 2005 af den dygtige designer Massimo Rossetti. Massimos speciale er at designe eksklusivt og high-end profileret overtøj uden kompromis på de allerbedste dun kvaliteter og velsiddende jakke snit. Massimo fik sin inspiration til de ikoniske PJS Parajumpers jakker efter et møde med et medlem fra redningspatruljen 210th Rescue Squadron, som er højtuddannede til ekstreme redninger i de vildeste, mest afsides og fjendtlige hjørner af kloden. Disse kaldes Parajumpers eller PJs, og er baseret i det kolde Alaska, hvoraf navnet Parajumpers stammer fra.

Parajumpers er både klassisk jakke, komfort og funktion i ét design

Parajumpers laver yderst innovative overtøjs kollektioner og med fokus på højteknologiske komponenter skaber brandet perfekte jakker med stor vægt på funktionelt design, eksklusive detaljer og ekstra høj kvalitet. Når Parajumper designer vinter jakker ender de altid med både tyngde og gods – flere af jakkerne kan også tage ned til -20 grader i et meget råt klima. Jakkerne taler sit tydelige sprog, blot ved at mærke jakkerne, kan du fornemme det dygtige håndværk, jakkerne er skabt af. Kvaliteten er ekstra høj på jakkerne så de forbliver brugbare investeringer i mange år frem.

Long Bear – en klassisk vinter jakke og investeringsobjekt for kvinder

Blandt absolut top tre af verdens mest anerkendte jakker findes Long bear fra Parajumpers pige kollektion. I mere end 10 år har long bear været en del af kollektionerne og blot med få design tekniske undtagelser har jakken været den sammen igennem alle årene. Det gør Long bear til et samler objekt og flere kunder har allerede haft glæde af deres ikoniske long bear fra parajumpers i et årti til dato.

Parajumpers jakke dame er et must have for os, der altid fryser – i en long bear er den kendsgerning slut. Long bear kan tåle ned til -20 grader og er syet ud af det mest slidstærke nylon og med ekstra kraftig foring. Hætten på jakken er samtidig foret med ekstra varm pels, der gør vinterjakken elegant samtidig. Long Bear til kvinder kommer hver år i nye farver og sæson farverne er altid utrolig smukke og unikke, men sort long bear er og vil altid være den absolutte klassiker.

Marcus – en stilsikker herre jakke med gods i

Vinter jakken Marcus til mænd er den populære og varme herre jakke, som kan fragte en hvilken som helst mand lunt igennem vinteren og de blæsende gåture. Marcus er syet i et slidstærkt nylon materiale og har mange smarte design detaljer, der gør den både anvendelig, afslappet og klassisk i sit udtryk. En fremadbrusende nyhed fra Parajumpers er Tank Base herre jakken i sit parka coat inspireret look. Herrejakken er allerede en populær nyhed inden for spændende overtøj til mænd og tank base jakken er smart med ekstra jakke længde.

Geena kort jakke til kvinder – den sporty dunjakke som holder stilen sæson efter sæson

Parajumpers damekollektion er fyldt med de bedste letvægts dunjakker på markedet til kvinder. Geena modellen er en kort overgangsjakke med det fineste dunfyld. Jakken er let og lækker og har en smuk pasform, der følger kroppen, kraven er halvhøj og ekstra blød med sin ekstra elastisk stof kant op til ansigtet. Geena har et sporty look og kan købes i både klassiske basis farver som sort og mørkeblå, men kommer også tit i sommer sæsonen i feminine farver som rosa og råhvid.

Irene lang jakke til kvinder – den stilfulde og praktiske dunjakke til damer

Irene overgangs jakken fra Parajumpers er det længere alternativ til Geena. Irene går til øverst på låret og varmer derfor over numsen. Trods sin længere jakke længde, er den stadig ultra tynd og let i materialet, så den 100% lever op til sin letvægts dunjakke titel.

Parajumpers Irene er den perfekte ”trave-jakke” i foråret og efteråret, men kan fint bruges som kørejakke ud og ind af bilen hele året, samt hele sommeren på de kølige aftener og dage.

Ugo jakke til mænd – den ultimative letvægts dunjakke til herre

Ugo er stilikonet nr 1 på Parajumpers herrelinje, når det kommer til eksklusive overgangsjakker i let og lækker kvalitet. Ugo er er design klassiker inden for casual overtøj til mænd – med sit simple look og ekstreme gode komfort og snit, vinder Ugo herre jakken terræn sæson efter sæson. Den er anvendelig både til arbejdsbrug og fritid og frem for alt kan den bruges som en meget behagelig kørejakke til bilen på de længere ture.

Ugo overgangsjakke er fyldt med det mest eksklusive dun, der giver jakken den helt rigtige lette fornemmelse at bære. Pasformen er 100% perfekt og yderst velsiddende. Ugo herre jakken kan bruges både som sommerjakke eller som overgangsjakke til efterår / forårs sæsonen, men vi har oplevet mænd, der bruger Ugo hele året. Det er helt efter eget behov, Ugo jakken kan bruges.

Parajumpers tager ansvar

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen og især dyrenes velfærd er vigtig. Derfor bruger Parajumpers kun finske pelse fra Finnracoon som lever op til EU reglerne for pelsavlere, som er de strengeste i verden.

Parajumpers for alle hele livet – langtidsholdbar design


Hos byKalstrup finder du et særligt udvalg af jakker til både kvinder og mænd hele året – vi har som Parajumpers forhandler håndplukket kun de bedste modeller til både forår, sommer, efterår og vinter lige her.

Få den bedste personlige service online

Vi bestræber os efter at give den bedste og samme personlige service til vores kunder online, som i vores fysiske butikker. Derfor kan du altid kontakte os uanset, hvilket spørgsmål du måtte have. Mangler du vejledning eller inspiration indenfor Parajumpers, så kan du altid klikke ind på vores sociale medier. Besøg os på Facebook & Instagram - @byKalstrup, her deler vi opslag flere gange dagligt. Du er også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi er altid klar til at hjælpe dig med styling. Du kan ringe til os på 21 13 60 40 eller skrive til mail@bykalstrup.dk.

Fri fragt & Gratis retur

Du får fri fragt på køb over 400 kroner her hos os. Og vi garanterer dig at vi sender produkterne dag til dag - det vil sige at du er garanteret en leveringstid på 1-3 hverdage. Du har også fri retur ved køb for over 400 kroner.